KOJE SUNCE VAS NAJVIŠE GREJE? Ono vam šalje jako važnu poruku IZ BUDUĆNOSTI! (FOTO)
Koje Sunce vas najviše greje, Foto: thewildchild.co.za

najveći darovi

KOJE SUNCE VAS NAJVIŠE GREJE? Ono vam šalje jako važnu poruku IZ BUDUĆNOSTI! (FOTO)

Srodne duše mogu biti prijatelji za čitav život ili ostati u vašem životu samo kratko vreme

Objavljeno:

Postoji nešto u našem umu što nas tera da obratimo pažnju na različite mogućnosti i to otkriva naš pravi karakter. Kako bi vam to pokazali donosimo ovaj test u kom morate pogledati sliku i obratiti pažnju na Sunce koje vam se čini najsvetlije i najtoplije.

Odvojite trenutak, zatvorite oči i odaberite sunce koje vas najviše privlači.

Koje Sunce vas najviše greje
Koje Sunce vas najviše grejefoto: thewildchild.co.za

Sunce 1

Postoje slučajevi kada je vašem velikom snu suđeno da leži uspavno u vašoj svesti, tako da možete obratiti pažnju na jednostavne poslove u svom životu. Razmotrite zašto se stablo obrezuje pre nego dođe do cvetanja predivnih cvetova. Svetovni čin skidanja mrtvog lišća, zalivanja tla, a nakon toga sve ostavljate prirodi. To je važan korak u manifestaciji.

Kada vašu pažnju pomerite od vašeg cilja, to vas dovodi u stanje prijemčivosti. Kada se bavite svakodnevnim zadacima na meditativan, kontemplativan način, čistite svoju energiju kako biste primili svoje “Aha!” trenutke, što vas sve više približava onome što tražite.

Sunce 1
Sunce 1foto: thewildchild.co.za

Sunce 2

Suđeno je da evoluirate i transformišete se druženjem s drugim ljudima. Neki ljudi ulaze u vaš život kako bi vas odveli na sledeći nivo iscjeljenja, svesti i autentičnosti. Uvek je to uzajamno iskustvo, iako će rezultati pojedinačno i varirati. Poznajete te ljude i snažno ste privučeni njima, iako ponekad u samom početku čak osećate snažnu averziju prema njima.

Srodne duše mogu biti prijatelji za čitav život ili ostati u vašem životu samo kratko vreme. Bez obzira na to, promeniće vas na način na koji sada to ne možete da shvatite. Obratite pažnju na te ljude danas. Oni su ti najveći darovi.

Sunce 2
Sunce 2foto: thewildchild.co.za

Sunce 3

Možda se ne smatrate kreativnom osobom, ali zapravo vi stvarate svoju stvarnost u svakom trenutku svakog dana kroz svoje misli, osećanja, uverenja, namere i dela. Ipak, morate uzeti u obzir da to činite u partnerstvu s Duhom, Svesnošću, Bogom ili bilo kojim imenom kojim zovete Višu Moć. Vi ste iskra ove inteligencije koja deluje kroz vas, gurajući vas inspirisane mišlju i intuitivnim vođstvom.

Vi ste ćetkica koja stvara prekrasan, jedinstveni izraz svoje vlastite individualnosti, pomešan s univerzalnim Duhom. Vi ste proizvod Božanske inspiracije, a sada ste usklađeni s njim da biste stvorili čuda. Kada vidite svoj život kao umetnost i znate da je stvarate, rezultat je samo lepota i milost. Pripremite se, bićete iznenađeni.

Sunce 3
Sunce 3foto: thewildchild.co.za

Bonus video:

Ovo cveće samo govori kada mu treba voda

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.