NIKAD NIŽE CENE NA LETOVANJE U GRČKIM HOTELIMA!
Foto: Promo

Leto 2018

NIKAD NIŽE CENE NA LETOVANJE U GRČKIM HOTELIMA!

Najveća zainteresovanost naših turista je za Kasandru i Sitoniju, dva prsta Halkidikija, te vam „Travelland“ nudi širok asortiman veoma povoljnih hotela baš na tom području

Objavljeno:

Jedna od najstarijih država Evrope, kulturno i istorijski veoma bogata i prirodom nadarena – Grčka, ima idealne lokacije za odmaranje. Veoma prijatna mediteranska klima, kristalno čisto more, peščane plaže i interesantna lokalna kuhinja svake godine privlače brojne turiste.

Najveća zainteresovanost naših turista je za Kasandru i Sitoniju, dva prsta Halkidikija, te vam „Travelland“ nudi širok asortiman veoma povoljnih hotela baš na tom području.

Travelland
Travellandfoto: Promo

Na zapadu Kasandre, u oblasti Sani, izdvaja se hotel Simantro Beach sa 4 zvezdice koji se nalazi na prelepoj peščanoj plaži, okružen brojnim vrtovima i četinarskom šumom, idealan za porodice s decom. Istočni deo Kasandre je raznovrsniji po pitanju hotela, a „Travelland“ u Kalitei ističe hotel Theophano Imperial Palace iz kategorije 5 zvezdica, u kom možete boraviti sa popustom od 35%. Ništa manje nisu traženi i hoteli s 4 zvezdice Athos Palace i Pallini Beach, na dugoj peščanoj plaži, jednoj od najlepših u Kalitei, koja je sve popularnija zbog divnog mora i bujne vegetacije. Za ove hotele je aktuelno sniženje od 35%.

Grčka
Grčka foto: Promo

U predivnom Haniotiju su veoma posećeni hoteli Grand Otel sa četiri kao i Grand Victoria i Naias sa po 3 zvezdice. Ove godine je velika potražnja i za hotelima Anna i Atrium u Pefkohoriju. Popularni su i Miraggio Thermals sa 5* koji se nalazi na najjužnijem delu Kasandre, ali i Pashos u mestu Kriopigi za koji važi popust od 47%.

Sitonija, središnje poluostrvo Halkidikija, je većini posetilaca najprivlačnija. Ovde „Travelland“ takođe izdvaja širok izbor hotela. Sa 5 zvezdica su veoma atraktivni luksuzni hoteli Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton u Neos Marmarasu a za koje u aktuelna sniženja do čak 45%. U blizini je i mesto Nikiti, gde se takođe ističu hoteli tipa 5 zvezdica poput Athena Pallas Village hotela. U Uranopolisu, gradiću u Singidskom zalivu intereantan je hotel Alexandros Palace a na krajnjem severu, u Psakoudiji Cronwell Sermillia. Ovaj fantastičan hotel sa 5 zvezdica se nalazi na samoj plaži, veoma je udoban, luksuzan i sadrži sve pogodnosti za fantastično opuštanje. Ukoliko se odlučite da rezervišete mesto baš u njemu imaćete popust od 40%.

Grčka
Grčkafoto: Promo

Na Sitoniji su hoteli sa četiri i tri zvezdice veoma traženi. Iz prve grupe se izdvajaju Lagomandra Hotel i Lagomandra Beach Hotel, smešteni na divnoj lokaciji između prelepih brdskih pejzaža i duboke plave vode zaliva. U njima možete boraviti po 27% sniženoj ceni. Po tri zvezdice imaju i Lilly Ann Village i Elea Village, manji hoteli, ali opremljeni sasvim zadovoljavajuće, najpogodniji za opuštanje i odmor od buke i velikih gužvi. Ukoliko se odlučite da rezervišete neki od ova dva hotela, imate priliku da po sniženoj ceni za 32% uživate u ovom raju, kao i u malom hotelu Diaporos, koji leži na prekrasnoj plaži u mestu Vurvuru.

Lucy Hotel u Kavali se nalazi severoistočnije od Halkidikija, veoma je ekskluzivan i jedan je od najpoznatijih. Nalazi se na lepoj plaži, kompletno je opremljen, a rezervaciju ovog hotela s 5 zvezdica možete dobiti uz popust od 29%. Još istočnije se nalazi Aleksandropolis, blizu granice s Turskom i Bugarskom i predstavlja pravo raskršće, poput Istanbula. „Travelland“ izdvaja sjajnu ponudu za dva hotela s 4 zvezdice u ovom kraju – Filosxenia Ismaros i Grecotel Egnatia.

Grčka
Grčkafoto: Promo

Za ljubitelje ostrvskih destinacija, ,,Travelland” ima specijalne ponude za Tasos i odličan hotel Tassos Grand Resort sa 5 zvezdica. U prelepom ambijentu, smešten uz samu obalu, okružen vegetacijom i prirodnim lepotama nalazi nalazis se Makryammos Bungalows sa 4 zvezdice. Do 25. januara važe popusti i za ove hotele.

Jugozapadno od Kasandre, nedaleko od Olimpa, nalazi se fantastičan hotel Cronwell Platamon, u mestu Platamon, s 5 zvezdica u kome možete boraviti po cenama sniženim za 35%.

Grčka
Grčkafoto: Promo

Celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj možete pogledati na ,,Travellandovom” sajtu http://www.travelland.rs/ ili se za nju raspitati lično u prostorijama agencije ,,Travelland” u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.