OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ima pomoć BOGA NA DLANU! Da li ste i vi rođeni u njemu? (FOTO)  (GIF)
Ovaj horoskopski znak ima Božju pomoć na dlanu, Foto: pixabay.com

biće jako uspešni

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ima pomoć BOGA NA DLANU! Da li ste i vi rođeni u njemu? (FOTO) (GIF)

Ovaj znak kao i planeta vladar predstavljaju moć, uspeh, uživanje...To je mlad duh, lepog estetskog izgleda

Objavljeno:

Planeta koji vlada ovim znakom je Jupiter. Tamo gde se on nađe u našoj natalnoj karti, tu imamo sreće. Ovaj horoskopski znak kao i planeta vladar predstavljaju moć, uspeh, uživanje, pomoć Boga na dlanu. Onda kada se najmanje nadate, Božja ruka se spusti na vas i izbavljenje dođe.

Pričamo o Strelcu!

To je vatreni znak koji simboliše daljine, putovanja, kosmopolitski duh i visoka moralna načela. Njegovi pripadnici su energični, otvoreni i nesputani, ne drže do konvencija i ne ostaju pored partnera kog više ne vole.

To su pustolovi bez stalne adrese, svetski putnici i istraživači, ljubavnici, putopisci, sportisti i diplomate. Dvostruke su prirode; privlači ih sve što uzvišava duh i godi telu, mogu biti i askete i najveći hedonisti. Imaju velike apetite, žele toliko toga da auče i isprobaju …

Ovaj horoskopski znak ima božju pomoć na dlanu
Ovaj horoskopski znak ima božju pomoć na dlanufoto: giphy

Bez mnogo razmišljanja upuštaju se u ljubavnu avanturu, opasan sportski poduhvat ili rizičan posao. U duši su kockari; mogu sve staviti na kocku samo u jednoj sekundi!

U komunikaciji su vrlo otvoreni, nekad i previše direktni. Kažu šta im prvo padne napamet, pitaju sve što ih zanima, a nekad i detinje naivno pričaju o svojim planovima. U osnovi su pošteni i iskreni pa misle da su i drugi takvi.

Velikodušni su, nekad i rasipni, vole luksuz, proslave, svečanosti i društvene skupove. Žele da budu tamo gde se nešto događa, prvi će se javiti kao dobrovoljci kad se treba nešto isprobati ili pomoći drugome.

Ovaj horoskopski znak ima Božju pomoć na dlanu
Ovaj horoskopski znak ima Božju pomoć na dlanufoto: pixabay.com

Privlači ih sve što je drugačije; druge zemlje, običaji, kultura, jezici, a naročito egzotična područja. Uživaju u putovanjima, ne vole dosadne poslove, iritiraju ih malograđanske forme i tračerska društva. Iznad svega mrze ograničavanje slobode, osećaj da negde moraju ostati ili nešto uraditi. Žele da budu nesputani i slobodni poput ptice u letu, da se otisnu daleko, da vide svašta i da drugima pričaju o tome.

To je mlad duh, lepog estetskog izgleda, sportske građe, voli plemenite sportove pa će tenis biti jedan od najomiljenijih. Strelac je otmen, aristokrata, ponekad buntovnik, poštuje tradiciju, ali ipak ide svojim putem. Strelac je sveštenik, astrolog, prorok. Velike nagrade, medalje, vojne zasluge upravo proističu iz jakog Jupitera. Da bi bili prvak u sportu ili pobednik u ratu, morate imati jakog Jupitera u natalnom horoskopu.

Ovaj horoskopski znak ima Božju pomoć na dlanu
Ovaj horoskopski znak ima Božju pomoć na dlanufoto: giphy

Bonus video:

Probali smo alkohol na originalne načine!

Žene iz Espresa u misiji "kako se pije koje piće"...Hik!

(Espreo.rs / Izvor: atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.