Izaberite DREVNI AFRIČKI SIMBOL i otkrijte svoju SUDBINU! (FOTO)
Izaberite drevni afrički simbol, Foto: mysticalraven.com

koriste se i danas

Izaberite DREVNI AFRIČKI SIMBOL i otkrijte svoju SUDBINU! (FOTO)

Simboli imaju ukrasnu funkciju, ali takođe predstavljaju predmete koji sadrže evokacione poruke koje prenose tradicionalnu mudrost, aspekte života ili okoline

Objavljeno:

Afrički simboli poznati kao adinkra su sveprisutni u Gani, zapadnoafričkoj zemlji na Atlantiku, smeštenoj između Obale Slonovače i Toge. Na platnu i na zidovima, u keramici i logotipovima, simboli Asante plemena mogu se naći posvuda.

Takođe se mogu koristiti za komunikaciju evokacionim porukama koje predstavljaju delove života ili delove života bliskih osoba. Adinkra simboli su bezvremeni i koriste se i danas. Postoje kontradiktorni pogledi na njihovo poreklo i dob. Ime “Adinkra” se verovatno može pratiti do reči “Dinkra” Akan / Twi jezika. “Dinkra” znači: razdvajanje, odlazak i oproštaj.

Simboli imaju ukrasnu funkciju, ali takođe predstavljaju predmete koji sadrže evokacione poruke koje prenose tradicionalnu mudrost, aspekte života ili okoline. Postoji mnogo različitih simbola s različitim značenjima, često povezanih s poslovicama.

Koji vas simbol najviše privlači i šta vam on govori?

Izaberite drevni afrički simbol
Izaberite drevni afrički simbolfoto: mysticalraven.com

1. simbol “Harmonija i ravnoteža”

Vi ste jedan od onih koji vole da preteruju ​​i u dobrom, u lošem i u svemu između. Skloni ste da apsorbujete sve oko sebe i možete da budete preterano samosvesni s vremena na vreme. Čak i manji događaji mogu da izazovu oluju emocija u vašem životu, ali to ne mora biti tako.

Ne držite sve za sebe, ali naučite da se smirite, logično pogledajte stvari. Emocije su dobre, ali mora postojati ravnoteža. Ako ste odabrali ovaj simbol sklada, tada ćete u skoroj budućnosti ostvariti nešto pozitivno na čemu ste radili, ali prvo morate pronaći ravnotežu.

Izaberite drevni afrički simbol
Izaberite drevni afrički simbolfoto: mysticalraven.com

2. simbol “Paukova mreža”

Budite spremni, ozbiljne promenevam dolaze! U nekom smislu, sve u vašem životu će početi ispočetka. Usredotočite se na energiju i snagu kako biste se usredotočili na sebe. Imate priliku da napravite drastične promene.

Jedina stvar koju morate učiniti je napustiti svoje stare loše navike i stereotipe! Imate tendenciju da budete svoj najgori neprijatelj i vreme je da tome dođe kraj. Budite svoj najbolji prijatelj, posedujete srodnu dušu, svoju porodicu. Shvatite da to možete učiniti sami, a jedina osoba koja stoji na vašem putu ste vi. Paukova mreža vas podseća da ste sposobni da stvorite život koji želite.

Izaberite drevni afrički simbol
Izaberite drevni afrički simbolfoto: mysticalraven.com

3. simbol “Zaštita”

Ljubav vas čeka, bilo da je reč o pravom prijateljstvu ili romantičnoj ljubavi, vaše srce je spremno da zapeva. Puno puta bili ste slomljeni, bili ste usamljeni i napušteni, ali svemu tome će uskoro doći kraj.

Sreća će vas pronaći. U međuvremenu, poklonite osmeh, ljubav i brigu onima oko vas. Ono što dajete će se sigurno vratiti k vama. Važno je znati da vas nešto dobro čeka u ovom životu. Ili neko… Zaštitni simbol podseća vas da će se rešiti svi vaši problemi i ono što vas muči.

Izaberite drevni afrički simbol
Izaberite drevni afrički simbolfoto: mysticalraven.com

Bonus video:

Način na koji držite čašu vas TOTALNO OTKRIVA

Ko voli da tračari, ko je toliko sramežljiv da se krije iza pića, a ko je zavodnica?Sve to, ali i još mnogo toga o nekome možete saznati ako pogledate kako ispija piće.

(Espreso.co.rs / Izvor: mysticalraven.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.