Aljkavost, čista aljkavost! Top 5 najneurednijih horoskopskih znakova! (FOTO) (GIF)
Foto: giphy

da li ste među njima?

Aljkavost, čista aljkavost! Top 5 najneurednijih horoskopskih znakova! (FOTO) (GIF)

Zašto nešto raspremiti odmah, kad se to može uraditi i za nekoliko dana, kad se nakupi još nereda?

Objavljeno:

Novi hit hara svetom! Božićni duh na obrvama će vas naterati da kažete samo jednu reč - VAU! (FOTO)

Neki to nazivaju kreativnim neredom, neki kažu da ne stignu da očiste, ali jeste li se ikad setili da za svoju neurednost okrivite svoj horoskopski znak?

Ako ste jedan od ovih 5, definitivno možete! 1. Lav Nisu Lavovi neuredni, samo uvek pronađu nešto pametnije da rade. Čišćenje zbog toga često pada u drugi plan, a za ovaj znak bi bilo najbolje da za njih čisti netko drugi. 2. Bik Bikovi vole urednu okolinu, ali ako moraju da biraju između brige o čistoći i brige o sebi, odabraće ovo drugo. Bik će radije leći na kauč i pogledati dobru seriju nego čistiti, a osećaj krivice nikad neće biti dovoljno jak da to promeni.

foto: profimedia

3. Ribe Ovaj horoskopski znak je sasvim logičan kad je u pitanju čišćenje, zašto nešto raspremiti odmah, kad to mogu uraditi i za nekoliko dana, kad se nakupi još nereda? Moramo priznati da nisu sasvim pogrešili. 4. Strelac Strelci će za sebe reći da uopšte nisu neuredni, nego da imaju sposobnost da jajo brzo naprave nered koji im se onda dugo ne da pospremiti. Nama to zvuči kao definicija neurednosti, ali Strelci će za sebe reći da to uopšte nisu.

foto: giphy

5. Vodolija Vodolije dobiju napadaj čišćenja i doslovno ispoliraju svaki kutak svog stana, ali nažalost taj napada dobijaju jako retko.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.