HOĆETE NA KUBU U JANUARU? Ova ponuda se ne odbija!
Foto: promo

raj na zemlji

HOĆETE NA KUBU U JANUARU? Ova ponuda se ne odbija!

Voda smaragdne boje, koralni grebeni, bujno zelenilo i bogata kulturna i istorijska baština privlače turiste i putnike iz čitavog sveta

Objavljeno:

Najveće ostrvo Karipskog arhipelaga, Kubu, otkrio je još davne 1492. Kristofer Kolumbo. Od tog trenutka počinje njena uzbudljiva istorija koja je danas čini jednom od najspecifičnijih država sveta.

Kao i većina karipskih zemalja i Kuba obiluje prirodnim lepotama. Više od 3000 kilometara obale omogućili su razvoj turizma i ekonomski napredak Kube. I danas je poseta Kubi san mnogih. Voda smaragdne boje, koralni grebeni, bujno zelenilo i bogata kulturna i istorijska baština privlače turiste i putnike iz čitavog sveta. Interesantna je avanturistima željnim doborg provoda i zabave ali i onima koji najradije uživaju u hladu kokosove palme dok sve oko njih ukazuje na to da je vreme na stalo.

foto: promo

Ipak, ono po čemu je Kuba drugačija od ostalih država Kariba jeste njen narod i njegova neverovatna energija. Lagani ritam života na ulici, muzika i ples, osmesi i čist hedonizam odlike su svakog Kubanca.

Ukoliko preferirate egzotična putovanja onda je Kuba idealna destinacija za vas. Već danas možete iskoristiti odlične ponudu turističke agencije ,,Travelland’’ i tokom januara posetiti Kubu po specijalnim cenama.

,,Travelland” će vas povesti u uzbudljivu i šarmantnu Havanu, glavni kubanski grad u kome živi oko 11 miliona stanovnika. Rustične, kamenite ulice, obojene barokne i neoklasične zgrade, oldtajmeri i usporeni tempo života će vam dočarati Kubu iz prošlosti.

foto: promo

Pored Havane ,,Travelland” u svojoj ponudi ima i simpatičan Varadero. Ovaj turistički centar se nalazi na stotinak kilometara istočno od Havane i predstavlja zaštitni znak Kube. ,,Biser Kube” kako ga još nazivaju je čuven po svojoj 20 kilometara dugoj peščanoj plaži i mnogobrojnim barovima i restoranima na obali Atlanskog okeana.

foto: promo

Ako pak poželite da posetite i Havanu i Varadero ,,Travellandje pripremio specijal koji ne smete propustiti! Polasci su 03. i 15. januara.

Svi zainteresovani za putovanje na Kubu mogu dobiti više informacija na internet prezentaciji ,,Travelland” agencije: http://www.travelland.rs/

foto: promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.