5 znakova da imate TREĆE OKO! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

stvarnost više nije realna

5 znakova da imate TREĆE OKO! (FOTO) (GIF)

Nazivaju ga okom mudrosti i šestom čakrom koja se nalazi na čelu i indigo plave je boje

Objavljeno:

3 horoskopska znaka koja će vam uvek zabiti NOŽ U LEĐA! (FOTO) (GIF)

Mnogi su pisali o trećem oku koje se nalazi između obrva i korena nosa, a s vremenom je na neki način zakržljalo. Povezuju ga s epifizom (pinealnom žlezdom) koju je francuski filozof Rene Dekart nazivao sedištem duše i naglašavao koliko je njena uloga važna.

Ta žlezda, veličine graška, je smeštena u prednjem delu mozga. Odgovorna je za lučenje melatonina, hormona koji reguliše budnost i spavanje (kada padne mrak proizvodi ga više i zato bolje spavamo).

Treće oko ima uticaj na našu intuiciju, duhovni život, na moć predviđanja, telepatije... Nazivaju ga okom mudrosti i šestom čakrom koja se nalazi na čelu i indigo plave je boje.

foto: giphy

Postoje duhovne tehnike kojima se treće oko može otvoriti, ali događa se i da se otvori slučajno, bez nečijih svesnih pokušaja da to uradi. Kada se to dogodi, primetićete to pomoću ovih 5 znakova:

1. Videćete boje i svetlost na drugačiji način

Kada se treće oko aktivira, sva čula se menjaju. Boje mogu izgledati svetlije, mirisi postati čudni, a možete čak osetiti ili čuti stvari koje zapravo ne postoje. Radi se o psihotičnom iskustvu jer se treće oko otvorilo, a niste bili spremni za to, niste tome težili niti ste se tome nadali.

foto: profimedia

2. Snovi postaju živopisni i čudni

Nakon aktivacije trećeg oka snovi su toliko neobični da to utiče na vaše spavanje. Percepcija vam je tada povećana pa hvata čak vizije i poruke ‚‚sa onog sveta", a najlakši način da ih opazite je upravo putem snova. Snovi kao da postaju bojno polje čudnih emocija i prizora. To zna da bude jako intenzivno pa neki ljudi posežu za lekovima od kojih će bolje spavati, a oni deluju tako što se treće oko vraća u stadijum u kom je i ranije bilo.

3. Pojavljuju se glavobolje i osećaj težine

To se događa zbog toga što čakre nisu u ravnoteži kada se treće oko otvori i dolazi do zastoja u njihovom pročišćavanju. Nagomilavanje tih energija počinje da negativno odražava na vas. Za čakre se kaže da su energetski točkovi, a točak se ne okreće dobro ako nije podmazan kako treba.

foto: giphy

4. Stvarnost se više ne čini tako realnom

Kada se treće oko slučajno otvori, možete osetiti kao da ste na neki čudan način odvojeni od stvarnog sveta, kao da živite u snu, kao da je sve laž, kao da više ništa nije važno. To se događa zato što se tada povezujete s drugim područjima i vidite da je vaše postojanje puno više od pukog materijalnog sveta kojim ste okruženi.

5. Dinamika odnosa se brzo menja

To se događa jer, nakon aktivacije trećeg oka, počinjete intenzivnije da osećate svet oko sebe pa tako i ono što se događa u odnosima s drugim ljudima. Ono za šta ste pre mislili da je istinito i duboko će vam se činiti površno i lažno. Kad je treće oko otvoreno, čovek može otkriti pravu istinu izuzetno brzo, a to može okončati mnoge odnos.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: mysticalraven.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.