Oblik grudi otkriva njen apetit! Da li je dinja ili limun će vam reći koliko vas ona želi! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

kakve su njene?

Oblik grudi otkriva njen apetit! Da li je dinja ili limun će vam reći koliko vas ona želi! (FOTO) (GIF)

Tipove grudi je moguće uporediti sa voćkama, a veličina i oblik grudi muškarcu mogu otkriti sve o nekoj ženi

Objavljeno:

Ako želite da zavirite u tajne ženske duše pre nego što se stopite u strastvenom zagrljaju, pomoć potražite u staroj španskoj umetnosti proricanja - sternomanitiji. Ovaj pojam odnosi se na proricanje budućnosti iz oblika i obeležja na grudima, a u današnje vreme se ovom metodom služe i stručnjaci. Tvrde da se ženski karakter može pročitati i iz oblika i veličine njenih grudi.

Italijanski seksolog Pjero Lorenzoni je objasnio da ženske grudi mogu naznačiti karakter u istoj meri kao što to čini astrologija. Tipove grudi uporedio je sa voćkama i tvrdi da veličina i oblik grudi muškarcu mogu otkriti sve o nekoj ženi. Prema njegovoj teoriji, žene s malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole seks pa su i prave životne suputnice.

foto: giphy

Žene s velikim grudima deli na one koje će retko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nežnosti. Prema obliku grudi Lorenzoni je žene podelio na dinje, grejp, kruške i limun. Dodao je i pomorandže, pa tvrdi da žene s takvim oblikom grudi nisu lude za seksom, ali vole maženje.

foto: Profimedia

1. Dinja traži divljenje i voli da se razmazi

Voćni spisak počinje s dinjama. Pjero tvrdi da se žene okruglih grudi osećaju majčinski. Ali žene sa poprsjem u obliku dinja pre svega žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo će retko odbiti vaš poziv na seks.

foto: giphy

2. Limun je uvek u potrazi za užitkom

Muškarci koji vole žene divljeg, neukorivog karakteratrebalo bi da biraju one čiji vrh poprsja podseća na popvinu limuna. Ove su žene pune života, ponekad slatko drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalinskih užitaka.

foto: Profimedia

3. Grejp voli nežnost i nije za veliku strast

Žene koje se kriju iza ovakvih grudi su daleko od onoga što oni očekuju. Možda deluju seksi i zavodljivo, ali one su u stidljive i nisu zainteresovane za velike izlive strasti. Razmaziće partnera, ali ispred seksa će staviti razmenjivanje nežnosti.

foto: giphy

4. Slatka je kao kasna kruška

Ako ste pikirali lepoticu s grudima u obliku kruške, znajte da, iako su konzervativne, žene ovakvog poprsja vole seks u svim varijantama. I pripazite! Iako deluju vrlo ozbiljno, ove pripadnice nežnijeg pola su sklone preljubi.

foto: Profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.