Odaberite svoj simbol i otkrijte šta vašoj duši stvarno treba i to odmah! (FOTO)
Foto: gostica.com

magija egipta

Odaberite svoj simbol i otkrijte šta vašoj duši stvarno treba i to odmah! (FOTO)

Još danas koristite njihovu čaroliju, a svaki simbol vas privlači kada vam je to najpotrebnije. Oni nam govore na vrlo mističan način.

Objavljeno: 17:01h

Najbolji trik da vam se naočare više nikada ne zamagle! (VIDEO)

Simboli su moćni magični alati. To je arhetip duboko zakopan u univerzalnom području podsvesti. Stoga čarobne sile ovih simbola dobijaju moć iz podsvesti svakog ljudskog bića, povezujući ih sve na nevidljiv, ali neraskidiv način. Što se više simbol koristi, to je čarobnija snaga koju dobija.

Sledećih 6 simbola su snažni onoliko koliko simbol može biti. Svi su povezani nevidljivim silama. Koriste se vekovima u čarobnim praksama. Drevni sveštenici i sveštenice izrađivali su talismane na kojima su oni bili urezani kako bi iskoristili njihovu moć.

Još danas koristite njihovu čaroliju, a svaki simbol vas privlači kada vam je to najpotrebnije. Oni nam govore na vrlo mističan način.

Slušajte ih. Koji vas doziva? Koji simbol ste izabrali?

foto: gostica.com

1. Horusovo oko

Oko Horusa poznato i kao ‚‚Wedjat" jedan je od najistaknutijih i najčešćih simbola drevnog Egipta. Ako ste odabrali Horusovo oko, vaša aura treba zaštitu odmah.

To je personifikacija Horusove osvete prema Setu koja je estabilizovala vladavinu njegovog oca, Ozirisa. Oko Horusa je personifikacija božanske sveprisutnosti, činjenica da Bog posmatra sve nas i da karma nikada ne spava.

Šta učiniti? Pozovite božanske snage Svetlosti da vas zaštite. Možete pozvati vašeg anđela čuvara i zatražiti savete i pomoć. Takođe možete izvesti male rituale otpuštanja i proterivanja kako biste očistili negativnost.

foto: pixabay.com

2. Lavirint

Lavirint je dizajniran da bi zaštitio svoje središte. Pokušavajući da dešifrujete simbol, možete reći da lavitint pomaže u pronalaženju vaše istinske prirode, vašeg duhovnog centra.

Lavirint je stvoren kako bi varali vilenjake i demone i kako bi ih zauvek zatočili u svom središtu. Ako vas lavirint zove, onda morate pronaći svoj unutrašnji centar.

Lavirinti su bili mesta obreda u Minoic Crete gde su plesali inicirani, sveštenici i akoliti dok ne bi došli do ekstatičnog stanja, povezujući se s Božanskim.

Šta učiniti? Ako je Lavirint vaš izbor onda ste se verovatno malo izgubili u poslednje vreme. Teški rad, zgusnuti raspored i iscrpljujući stil života dovešće će vas do odvajanja od vašeg duhovnog centra. Svakako morate pronaći svoj unutrašnji mir. Treba da tražite svoje duhovno središte.

foto: pixabay.com

3. Trozubac

Trozubac je simbol snažne božanske figure patrijarha. To je simbol Gospodina Šive u hinduizmu i Boga Posejdona u grčkoj religiji. Tri ruba njegova Trozubca mogu simbolizovati tri oka, srednji rub može simbolizovati njegovo treće oko.

Iako su trozubac kasnije demonizovali hrišćani, to simbol obilja, blagoslova, božanskog domena i čarobnog alata za proterivanje svih strahova. Posejdon je bio jedan od najjačih bogova grčke religije.

Ako odaberete trozubac, tada morate proterati svoje strahove i utvrditi svoju duhovnu dominaciju u astralnom području.

Šta učiniti? Morate reći svetu da se ne bojite! Stoga ste slobodni i nikakvo zlo vas ne može dodirnuti. Koristite moć trozubca da proterate sve strahove.

foto: pixabay.com

4. Triskelion

Broj tri je uvek bio smatran magičnim ili svetim. U triskelionu stupovi vašeg tela su moćne sile promena, prevladavanje poteškoća, fizičkih i duhovnih prepreka. Ako ste odabrali Triskelion onda vam treba nešto što će vam pomoći da razbijete prepreke u vašem fizičkom životu.

Triskelion je personifikacija kreativne snage Sunca. Nadalje, Solarne snage vam pomažu da cvetate. Triskelionove tri noge sjedinjuju se kako bi stvorile prilično ‚‚neprirodnu” silu koja može stvoriti stvarnost koju stvarno želite.

Šta učiniti? Uronite u Sunčeve snage da biste stvorili matricu svetle energije. To će vam pomoći da povećate vibracije. Sedite u prirodi i razmišljajte.

foto: pixabay.com

5. Ouroboros

Ouroboros je stari ezoterični simbol i značenje mu nije sasvim bezazleno. To je podsetnik na karmu i beskrajni kontinuum vremena. Ako ste odabrali Ouroboros, moraćete iskreno da razmotrite svoju Karmu. Morate napraviti neke promene budući da ste zarobljeni u beskrajnoj petlji gde se ništa nikad ne menja.

Zašto se to ne menja? Zato što ne želite da promenite.

Razbijanje kruga Ouroborusa je razbijanje kruga utelovljenja i ulaska u blagoslovljenu Nirvanu.

Šta učiniti? Razmotrite šta iznova i iznova činite pogrešno i promenite to – možete razrešiti karmu pomoću čarolije čišćenja! Možete takođe saznati nešto više o prošlim životima i videti gde ste pogrešili.

foto: pixabay.com

6. Skarabej

Skarabej je jedan od najpoznatijih simbola drevnog Egipta. Drevni Egipćani su verovali da skarabeji dolaze iz podzemlja, gde obitavaju preminuli.

Zato, ako odaberete taj simbol, morate kanalisati mudrost vaših prošlih predaka.

Skarabeji se smatraju ‚‚živim” simbolima, stalno možete tražiti vitalnost, ponovno rođenje i bolje zdravlje za sve koje volite pa čak i za sebe same. Ako odaberete Skarabeja, vi žudite za vitalnošću.

Šta učiniti? Ako je to vaš izbor onda morate pronaći način da obnovite svoju energiju. Verovatno biste trebali da počnete da jedete zdravije i poboljšate ritam spavanja. Skarabej je poziv da pazite na sebe, ali takođe i da ne zanemarite mudrost prošlosti predaka.

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / Izvor: gostica.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.