NIKAD JOJ VIŠE NEĆE PASTI NA PAMET DA JEDE BUNIKE! Šta nije u redu s ovom devojkom, smeje joj se ceo svet! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

počela da baguje

NIKAD JOJ VIŠE NEĆE PASTI NA PAMET DA JEDE BUNIKE! Šta nije u redu s ovom devojkom, smeje joj se ceo svet! (VIDEO)

Da umreš od smeha

Objavljeno: 14:42h

Najveća ljubav svake žene! Šta o njoj govori njena torbica? (FOTO)

Ovaj zabavan video je okačila devojka na jutubu poznata kao Enn La Rush, i objašnjava svoja iskustva nakon prvog konzumiranja halucinogenih pečuraka ili kako na kraju ispade bunika.

Psilocibin (ili 4-PO-DMT) je halucinogeni sastojak prisutan u velikom broju gljiva iz porodice Psilociba, koje se u žarogonu zovu magične pečurke. U nekim plemenskim kulturama pečurke se uživaju u religiozno-mistične svrhe. Danas je uživanje psilociba, iako u nekim zemljama nezakonito, sve više rasprostranjeno.

foto: pixabay.com

Psilocibin je izuzetno aktivna materija. Efekti psilocibina se porede sa efektima LSD-a, samo kraćeg trajanja. Prvi efekti se javljaju već pri dozi od 4 mg. Simptomi nastaju 0,5 - 2 časa nakon uzimanja, a sastoje se od glavobolje, vrtoglavice, mišićne slabosti, usporenja pulsa i sniženja krvnog pritiska i psihoznih efekata koji mogu biti ugodni, ali i neugodni.

Pojavljuju se halucinacija i poremećaj percepcije vremena i prostora a nekad i euforijaili depresija. Efekti obično traju 6 do 10 časova.

foto: pixabay.com

Ipak, ono što se desilo ovoj devojci bilo je sasvim neočekivano, možda je razlog tome što se najela poprilično otrovnih bunika, a ne halucinogenih pečuraka. Video započnje time objašnjavajuću šta su tatule, i opisuje čitavo svoje iskustvo nakon što ih je pojela.

Jedno je sigurno, više joj neće pasti na pamet da jede bunike! A vi, roditelji, pa pšto ne učite decu šta su to bunike i što se ne jedu?!

Poslušajte njenu presmešnu priču:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.