Promenite ove 3 stvari i novac će se lepiti na vaš dom! (FOTO) (GIF)
Foto: giphy

energija koja mora da teče

Promenite ove 3 stvari i novac će se lepiti na vaš dom! (FOTO) (GIF)

Mnogi od vas imaju naviku da gužvaju novčanice po džepovima ili da ih ostavljaju na raznim mestima po kući

Objavljeno: 09:34h

Večna potraga za pravom ljubavlju! 5 navika zbog kojih je nikako ne nalazite! (FOTO) (GIF)

Feng shui se ne odnosi samo na položaj nekih predmeta u domu, već i na vaš odnos prema životu. Sledećih nekoliko saveta će vam pomoći, da energija novca brže poteče kroz vaš dom.

Mnogi od vas imaju naviku da gužvaju novčanice po džepovima ili da ih ostavljaju na raznim mestima po kući. Kad počnete da zapostavljete novac, i on će početi da zapostavlja vas.

Promeni ove 3 stvari i novca će se lepiti na vaš dom!

foto: profimedia

1. Koristite žive boje u delovima stana u kojima obavljate poslove vezane za novac

Feng shui majstori uvek naglase “područje novca” bojama i to zelenom i ljubičastom. Zeleno je boja vitalnosti i rasta, a ljubičasta predstavlja bogatstvo. U kuhinji, nađite mesta za posudicu s grožđem – idealno je da pomešate belo (zeleno) i crno (ljubičasto) grožđe, a kad prođe sezona ovog voća zamenite nekom lepom replikom u bojenom drvetu ili staklu.

foto: giphy

2. Pažljivo rukovanje novcem je imperativ

Mnogi od vas imaju naviku da gužvaju novčanice po džepovima ili da ih ostavljaju na raznim mestima po kući. Kad počnete da zapostavljete novac, i on će početi da zapostavlja vas. Držite ga uvek uredno složenog u lepom novčaniku ili kutiji ili gde ga već držite. Vodite računa da su vam priznanice uvek lepo složene, spakujte kućne račune u lepe koverte ili plastične futrole u živim bojama. Držite ih na levoj strani pisaćeg stola, gde je mesto novca u radnom prostoru.

foto: pixabay.com

3. Novac je energija koja mora da teče

Ako nemate dovoljno novca da poklanjate i trošite, sigurno je da možete pokloniti drugima malo svog vremena ili pažnje. A okean se sastoji od hiljadu kapi, zapamtite... Zato svake večeri provedite nekoliko minuta u zahvalnosti za ono što imate i razmišljanju o tome što bi mogli da poklonite drugima. Uspeh nije samo u tome da dobijete ili imate više, već da nađete pozitivnu stranu u onome što već imate.

Kako budete osećali veću zahvalnost za ono što imate, tako će u vaš život priticati više obilja i osećaja zadovoljstva.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.