Izgleda Too Hot, a kakvu samo mačkicu ima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Print Screen You Tube

Njegova tajna

Izgleda Too Hot, a kakvu samo mačkicu ima! (FOTO) (VIDEO)

Ovaj isklesani muškarac ima 32 godine, model je, a bio je i voditelj nekoliko TV emisija. Malo je reći da ga žene obožavaju

Objavljeno:

Kako momci doživljavaju flert, a kako devojke? (FOTO) (GIF)

Trevis De Laurier je viralna zvezda koja ne može da prođe ni ulicom nezapaženo, pa čak i kod nekih muškaraca. U onlajn svetu je poznat i pod imenom ‚‚travbeachboy". Ovaj isklesani muškarac ima 32 godine, model je, a bio je i voditelj u nekoliko TV emisija.

Njegovi profili na društvenim mrežama ‚‚pucaju" od lajkova i komentara obožavatljki.

Trevis je iz Edmontona u Kanadi. Pre nego što je postao slavan i pre nego što je počeo da radi kao model 2015. godine, proveo je nekoliko godina u građevinskoj industriji. Svoju privatnu kompaniju je imao već sa 18 godina. Njegov lik se našao i na naslovnici knjige ‚‚Thunderclap" autorke Dez Burk.

Društvenim mrežama kruži njegov video u kom svog mačka Džejkoba koristi kao teg. Vežba s njim u rukama, a mačak kao da je navikao na ovakav tretman - miran je. Samo zbunjeno i pomalo očajno gleda naokolo. Na kraju vežbanja repom briše znoj sa čela.

Pogledajte zbog čega ga žene tako vole:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Da li primećujete najvažniji detalj na njegovim fotkama? Pored njegovog zanosnog osmeha tu je i njegova najvoljenija pratilja - njegova mačka!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.