Zamislite želju, izaberite voćku i saznajte da li će se ispuniti! (FOTO)
Foto: pinterest

Drvo želja

Zamislite želju, izaberite voćku i saznajte da li će se ispuniti! (FOTO)

Ovo je stari ruski test koji vam može pomoći da otkrijete da li će nešto što jako želite biti ispunjeno, ili treba još da radite na tome da se to ostvari

Objavljeno:

Žene češće špijuniraju muškarce nego oni njih! (FOTO) (GIF)

Nema osobe koja bar ponekad nije nešto jako poželela iz dubine svog srca, poneke želje se i ispune, a verovatno biste voleli da znate da li će se i vaša ispuniti.

Želite ljubav, više upeha ili da sredtnete osobu svog života... Različiti ljudi, različite želje... Zamislite želju, pogledajte u drvo i odaberite voćku koja vas najviše privlači, on će vam otkriti da li će vam se želja ispuniti.

foto: pinterest

Koji plod ste izabrali? Pronađite svoj broj i saznajte hoće li se ostvariti vaša želja…

1. Imate adekvatno samopouzdanje i samouverenost. Vaša želja će se ostvariti, zato što ćete dati sve od sebe da taj san postane stvarnost!

foto: giphy

2. Vi ste energična osoba, sigurna u sebe. Ne verujete baš u ono da će biti tako kako je “suđeno”, već u ono da ste vi sami kreator svog života, i spremni ste sve da učinite da ostvarite svoje ciljeve i svoje želje. Ovo se odnosi na sve, čak i na naizgled nemoguće želje. Vi to možete!

foto: Profimedia

3. Vi ste tip čoveka koji je navikao da živi i deluje u zavisnosti od okolnosti. Nažalost, često odlučujete da „plovite niz vodu„ ne pokušavajući da menjate svoju sudbinu, iako ste sposobni da to učinite. Pokušajte da se više orijentišete na cilj, da verujete u sebe i svoje mogućnosti i onda se, sve željeno, može i ostvariti.

foto: giphy

4. Veoma ste zahtevna osoba, i prema okolini i prema sebi. Ako ste nešto naumili, ne popuštate, ne odustajete i svom snagom krčite put ka ostvarenju svog cilja. Ne odustajte, krećete se u pravom smeru.

foto: pixabay.com
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.