NIKAD NEĆETE POGODITI KOJA JE TAJNA BOGOVSKOG IZGLEDA KRALJICE BIKINJIJA: Sa 58 ima telo k'o AVION, evo šta radi
Kraljica bikinija, Foto: Printscreen / Instagram / elizabethhurley1

video

NIKAD NEĆETE POGODITI KOJA JE TAJNA BOGOVSKOG IZGLEDA KRALJICE BIKINJIJA: Sa 58 ima telo k'o AVION, evo šta radi

Zgodna glumica otkrila kako održava fit liniju u šestoj deceniji života.

Objavljeno:

Zgodna glumica Elizabet Harli (58) važi za "kraljicu bikinija", a tu laskavu titulu dobila je zbog svog zategnutog tela i čestim fotografijama u kupaćem kostimu koje kači na društvene mreže. U šestoj deceniji izgleda dosta mlađe nego što to zapravo jeste. U nedavnom intervjuu za britanski "The Telegraph" konačno je otkrila tajnu svog izgleda.

Kako kaže, njena dnevna rutina ne uključuje restriktivne dijete, posebne namirnice, kao ni iscrpljujuće treninge snage kako bi održala dobru formu. Tajna se krije u jednostavnim stvarima! Prisetila se kako se hranila kada je bila mlađa, što je uključivalo brojanje kalorija na svakom pakovanju namirnice.

Elizabet danas potpuno drugačije gleda na ishranu - uvek pazi šta jede i fokusira se na "unutrašnji glas" svog tela. Obožava da jede piletinu i sveže voće, a veliki je ljubitelj povrća i pirea. Takođe, ne praktikuje konzumiranje dzravih zelenih sokova i smutija ili nešto slično tome. Kada je reč o vežbanju, engleska glumica i model nije preterani fan teretane i iscrpljujućeg vežbanja, međutim ističe da je veoma fizički aktivna.

"Ne idem u teretanu, ali sam veoma aktivna... Nisam osoba koja bi sedela u kući. Zapravo, mi imamo pravilo da se TV ne uključuje do 18 časova, tako da niko od nas ne sedi i čeka da upalimo TV", rekla je glumica za britanski Telegraf. Ranije je isicala da vikendima voli da idem u duge šetnje sa svojim psima.

"Pokušavam da se istežem svaki dan. Povremeno idem na časove joge ili pilatesa, ali uglavnom vežbam sama, kod kuće. Uradim poneku vežbu za stomak ili zadnjicu ili ruke, a pošto sam kao mala trenirala ples, znam razne vežbe", poručila je Elizabet ranije.

BONUS VIDEO:

03:01

DEVOJKA SE OBESILA JER JE BILA ZALJUBLJENA U MENE! Bivša robijašica i starleta Nina Prlja o JEZIVIM iskustvima iz zatvora (VIDEO)

(Espreso / Mondo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.