STAVITE GA U ORMAN I ODEĆA ĆE VAM MIRISATI DANIMA: Tajna je u 1, evo kako da TOALET PAPIR napravi MIRISNU MAGIJU
Sve što vam treba je rolna toalet papira, Foto: X3M FOTO / Alamy / Alamy / Profimedia

šok

STAVITE GA U ORMAN I ODEĆA ĆE VAM MIRISATI DANIMA: Tajna je u 1, evo kako da TOALET PAPIR napravi MIRISNU MAGIJU

Najbolji trik koji deluje!

Objavljeno:

Održavanje svežine odeće u ormanu može biti izazov, posebno kada se radi o nenošenoj odeći, peškirima i posteljini. Čak i u najčistijim ormanima, vremenom se može javiti miris ustajalosti zbog nedostatka protoka vazduha. Međutim, postoji jednostavan trik koji može rešiti ovaj problem - rolna toalet papira. Stavljanje rolna toalet papira u orman može pružiti efekat osveživača vazduha i učiniti da vaša odeća duže zadrži prijatan miris. Kako napraviti prirodni osveživač vazduha? Ako vam smeta miris parfimisanog toalet papira, možete napraviti prirodni osveživač vazduha sami. Kupite toalet papir bez mirisa i na njega nanesite nekoliko kapi omiljenog eteričnog ulja. Na taj način možete kreirati prijatan miris koji će se širiti po ormanu.

Trik zlata vredan
Trik zlata vredanfoto: Profimedia

Kako napraviti prirodni osveživač vazduha?

Redovno provetravanje ormana takođe može pomoći u održavanju svežine odeće. Preporučuje se provetravanje ormana prilikom provetravanja celog stana, kao i iznošenje nenošene odeće na vazduh svakih nekoliko meseci. Ovim jednostavnim trikovima možete očuvati svežinu i prijatan miris svoje odeće. Kao zaključak, važno je napomenuti da se redovnim održavanjem i korišćenjem ovih trikova može trajno očuvati svežina odeće u ormanu. Ovaj jednostavan savet može biti od velike pomoći svima koji žele da sačuvaju prijatan miris svoje odeće.

Da li ste nekada čuli za ovaj trik? Morate probati!

BONUS VIDEO:

01:52

NIŠTA NIJE SLUČAJNO, AMERIKANCI ŠIRE UTICAJ U AFRICI! Marinković o geopolitičkoj pozadini rezolucije o Srebrenici: CILJ JE JASAN

(Espreso / Republika / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.