OVAKO SU IZGLEDALI INTIMNI ODNOSI DAJANE I ČARLSA: Upražnjavali ga 1 U 3 NEDELJE, opisala ga samo JEDNOM REČJU
Princeza Dajana, Foto: Profimedia

pažnja

OVAKO SU IZGLEDALI INTIMNI ODNOSI DAJANE I ČARLSA: Upražnjavali ga 1 U 3 NEDELJE, opisala ga samo JEDNOM REČJU

Kako je princeza govorila o intimnim odnosima sa Čarlsom

Objavljeno: 09:44h

Nekadašnja princeza od Velsa, Princeza Dajana, je bila poznata po svojoj otvorenosti kada je u pitanju deljenje intimnih detalja iz svog života. U jednom od svojih razgovora, istakla je značajan detalj o svom se*sualnom životu sa tadašnjim princem Čarlsom. Prva iskustva i brak Pre udaje, Princeza Dajana nije imala ljubavni život, što je činilo da nema iskustva odraslih i zaljubljenih osoba. Međutim, nakon što se udala za princa Čarlsa, osećala se zapostavljeno i počela je da traži ljubavnike. U razgovoru sa svojim pr-om, Princeza Dajana je otkrila da je njihov se*sualni život bio čudan. Iako su imali odnose, bili su retki i Čarls je želeo intimnost samo jednom u nekoliko nedelja. Ona je primetila obrazac u njihovom se*sualnom životu, što je dodatno otežavalo njihov odnos.

Kako je princeza govorila o intimnim odnosima sa Čarlsom

Na pitanje je li u njihovom odnosu bilo se*sa odgovorila je:

- Pa, bilo je. Bilo je. Bilo je. Ali bilo je čudno, veoma čudno.

Princeza Dajana, Princ Čarls
foto: Profimedia

Kako je objasnila, nakon što je bilo čudno, onda više nije bilo ničega, a sećala se čak i kada je tačno prestala da bude intimna sa Čarlsom.

- Ali toga je bilo i onda je iščezlo pre oko sedam godina, šest godina, ne, sedam, jer Hari ima osam godina - rekla je princeza Dajana.

- Instinkt mi je rekao da je stvarno bilo tako čudno - objasnila je ona i dodala da su spavali zajedno "jednom u tri nedelje" i da je ona potom "stalno razmišljala", piše "Glossy".

- Onda sam shvatila obrazac, jer on se viđao sa svojom damom svake tri nedelje pre nego što smo se venčali - primetila je jednom.

Njena iskrenost i hrabrost ostavile su dubok utisak na mnoge ljude širom sveta, čineći je omiljenom ličnošću i decenijama nakon njenog preranog odlaska.

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/Republika/ GLOSSY/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.