NOVAK ĐOKOVIĆ SE POJAVIO U KVIZU "ŽELITE LI DA POSTANETE MILIONER": Usledio TOTALNI MUK na 60 SEKUNDI, a onda...
Novak u kvizu, Foto: Prinstcreen/Youtube/SET India

pažnja

NOVAK ĐOKOVIĆ SE POJAVIO U KVIZU "ŽELITE LI DA POSTANETE MILIONER": Usledio TOTALNI MUK na 60 SEKUNDI, a onda...

Ono što je sve oduševilo što je voditelj sa mnogo žara govorio o Đokoviću i Alkarazu, pa čak je u jednom trenutku rekao „Sjajni igrači, sjajna je budućnost“totslni MK

Objavljeno:

U popularnoj emisiji „Želite li da postanete milioner“ u jednom trenutku se pojavilo pitanje o kom je pričao čitav teniski svet, a veliku pažnju je tom prilikom dobio Novak Đoković.

Srpski teniser je jedan od omiljenih sportista u Indiji i ima višemilionsku armiju navijača koji prate njegove mečeve, pa i ne čudi što je najduže voditelj upravo govorio o Srbinu.

Pitanje je glasilo „Ko je osvojio Vimbldon 2023. godine?“, a ponuđeni odgovori su bili: A: Novak Đoković, B: Karlos Alkaraz, C: Danil Medvedev, D: Kasper Rud.

Ipak, jedina razlika je što je sada vreme ograničeno na 60 sekundi, ali takmičar je znao odgovor na pitanje da je u pitanju Alkaraz koji se poklonio Srbinu posle tog finala.

Ono što je sve oduševilo što je voditelj sa mnogo žara govorio o Đokoviću i Alkarazu, pa čak je u jednom trenutku rekao „Sjajni igrači, sjajna je budućnost“.

Voditelj je zapravo Amitabh Bačan, jedan od najvećih glumaca Bolivuda svih vremena, a inače je i veliki navijač srpskog asa otud i ne čudi što se toliko zadržao na ovom pitanju. Bilo je to osmo pitanje, a takmičar je osvojio 80.000 rupija (oko 106.523 dinara).

Emisija je emitovana krajem 2023. godine.

14:43

DŽEJ KAO MILIONER IZ BLATA! Šaban počeo karijeru na GOLOM OTOKU! Bulić i Trivan otkrili šta nas čeka u novim FILMOVIMA O POZNATIMA

(Espreso/ Nova/Miodrag Dimitrijević/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.