KLINT ISTVUD TVRDI DA ZNA TAJNU DUGOVEČNOSTI U 94. GODINI: Kaže da je stvar u OVOME, svi ostali frapirani
Klint Istvud, Foto: Youtube printscreen

tajna

KLINT ISTVUD TVRDI DA ZNA TAJNU DUGOVEČNOSTI U 94. GODINI: Kaže da je stvar u OVOME, svi ostali frapirani

Naravno da je svestan da njegovo telo više ne može da radi ono što mu je bilo jednostavno u mladosti

Objavljeno:

Iako se bliži 94. godini jasno je da holivudski glumac Klint Istvud ne posustaje. Naprotiv, trenutno snima novi film, pravni triler Juror No. 2, u kojem će glavne uloge imati Toni Kolet, Nikolas Holt i oskarovac Džej Kej Simons.

Zato je sasvim legitimno upitati ga za tajnu dugovečnosti i nepresušne energije.

A on je ispričao da se sve promenilo nakon jedne teške životne situacije. Naime, Klint je izgubio oca koji je umro od srčanog udara u dobi od 64 godine. Tada je shvatio da je zdravlje najveće bogatstvo.

"Nikad nisam imao puno masnog tkiva, ali sam uvek pazio na ishranu. Izbegavam ugljene hidrate, posebno kalorične deserte. Držim vagu u kupatilu, uzimam vitamine i izbegavam pića puna šećera. Takođe, izbegavam preteranu konzumaciju alkohola", ispričao je on za Muscle and Fitness.

"Moj tata je mašina. Pokazao mi je kako da dižem tegove kad sam imao 14 godina. Naučio me tehniku benč presa i drugih osnovnih vežbi. Jasno mi je dao do znanja da je važnije pravilno izvoditi vežbe nego preterivati sa težinama."

Naravno da je svestan da njegovo telo više ne može da radi ono što mu je bilo jednostavno u mladosti. Danas ne radi ništa prenaporno.

"I dalje igra golf i voli duge šetnje. Uživa u dobrom obroku, čitanju i novim scenarijima", izjavio je izvor blizak holivudskoj legendi za Closer.

Takođe, treba pomenuti da Istvud meditira već više od 40 godina, prenosi Index.hr.

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

(Espreso/24sedam/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.