VEČERAS U 20.20 ISPUNJAVAJU SE SVE ŽELJE, ASTROLOŠKINJA OBJASNILA: Evo kako da dođete do SREĆE, LJUBAVI i NOVCA
Horoskop, Foto: Profimedia

astro

VEČERAS U 20.20 ISPUNJAVAJU SE SVE ŽELJE, ASTROLOŠKINJA OBJASNILA: Evo kako da dođete do SREĆE, LJUBAVI i NOVCA

8. aprila počinje Mlad Mesec koji zatvara koridor pomračenja, a to znači da dobra vremena tek stižu

Objavljeno: 17:35h

U vreme mladog meseca dobro je krenuti u nešto novo, jer u ovoj fazi mesec deluje podsticajno za bilo kakva pokretanja. Mladi mesec daje pojačanu intuiciju, što može da bude vrlo korisno kada treba doneti neku odluku. Ovo je i vreme kada je povoljno krenuti s odbacivanjem loših i štetnih navika.

"Ponedeljak započinjemo najmoćnijim aspektom u ovoj godini. U pitanju je totalna solarna eklipsa u znaku Ovan, koja će direktno uticati na svačiji život u pogledu ličnosti, ega i energije. Dolazi do krize identiteta i može te pitati ko ste zapravo vi.

Okolnosti i ljudi će vas provocirati, svesno ili nesvesno, i aktiviraće vašu bolnu tačku koju vučete godinama i niste je iscelili. Osetićete atak na svoju ličnost i integritet. To je samo poziv da otpustite neki nezdrav obrazac, razmišljanje, toksičnu osobu i vezu. Sam Mesec u Ovnu donosi impulsivne reakcije, sve vrste iritacije i nedostatak takta.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Zbog nestrpljenja i okidača u vidu spoljnih faktora lako dolazite u sukobe i konflikte. Nema slučajnih susreta i dešavanja. Obratite pažnju na ono što vam se dešava kako bi iskoristili maksimum potencijala da kreirate svoj život po svojoj meri. Ovo je vreme kada se ceni hrabrost, inicijativa i istupanje kao autentična ličnost. Zauzmite se za sebe i svoje projekte i ciljeve, a oslobodite se svega onoga što vas koči i sputava da živite život kakav želite" , rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Ritual za ispunjavanje želja

Pretvoriti moć Meseca u vašu korist je teška stvar jer je reč o takvoj snazi koja je u stanju da pomeri vodu u okeanima, da utiče na vreme i na raspoloženje. Moć, koja se krije u mladom Mesecu je mnogo jača nego sile koje se osećaju u drugim periodima.

Važna je želja koju želite da ispunite jer nije svejedno šta očekujete od mesečeve moći.

Želje treba poželeti na svetlosti mladog Meseca, tačnije da budete na otvorenom i da vidite Mesec. Najbolje bi bilo da želju iskažete u što kraćoj i jasnijoj formi, kao i da ne koristite reči ALI, NE i DOBRO. Početak zahteva treba da glasi: "Molim te, mladi Meseče, pomozi mi da..." i nikako ne treba imati više od jednog.

Takođe, budite svesni da određene želje mlad Mesec ne ispunjava. To su sve one koje se tiču nekog gubitka - recimo ako želite da smršate, prekinete saradnju sa nekim ili se oslobodite negativne energije... Za takve zahteve bolje je sačekati energiju punog Meseca.

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.