ASTROLOZI SMATRAJU DA SU OVA 3 DATUMA U APSILU NAJSREĆNIJA ZA SVE ZNAKE: Dobro ih zapamtite i ISKORISTITE
Ilustracija, Foto: Patrick Guenette / Alamy / Alamy / Profimedia

horoskop

ASTROLOZI SMATRAJU DA SU OVA 3 DATUMA U APSILU NAJSREĆNIJA ZA SVE ZNAKE: Dobro ih zapamtite i ISKORISTITE

Ukoliko se pitate šta o sreći poručuju zvezde u aprilu, situacije ne stoji uopšte loše.

Objavljeno:

Astrolozi su proučili i analizrali mesec koji je pred nama i kažu da u aprilu možemo očekivati tri posebno srećna i povoljna dana od kojih blagodeti može imati svaki horoskopski znak.

Samo je važno da dobru priliku prepoznate i da je onda i iskoristite. Za početak, fokusirajte se na ove datume u aprilu i markirajte ih nekako u svom planeru, kalendaru, telefonu.

4. april

Radi se o, kako astrolozi kažu, o „ogledalo datumu“ jer u njemu imamo dve četvorke, a broj 4 u numerologiji predstavlja četiri elementa – zemlju, vodu, vatru i vazduh.

Tog dana je bitno obratiti posebnu pažnju na sve što je hitno u vašem životu. Takođe, vreme je pogodno za kupovinu i upoznavanje novih ljudi, bilo uživo ili na internetu. Važno je posvetiti se dodatno i porodici, prijateljima, odnosno svim dragim ljudima koji vam ulepšavaju svakodnevicu. Na kraju tog dana priuštite sebi pošten odmor i opustite se.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

14. april

Radi se datumu koji najavljuje harmoniju i to valja iskoristiti. Period je dobar da kratko zastanete i promislite o ciljevima u životu prema kojima biste morali da krenete. Neke stvari će vam se iskristalisati, bolje ćete shvatati koja vam je svrha i koje veštine posedujete, a kojih do sad možda niste bili svesni. Osetićete snagu potrebnu za novi početak i dovršetak nekih zaostataka, i to treba svakako da iskoristite.

Osim toga, tog dana biste mogli čuti neke kritike, ali nemojte odmah zauzeti pozu za prepirku, već razmislite – radi se o konstruktivnim kritikama koje će vam olakšati život. Prihvatite neke savete ljudi za koje znate da im je stalo do vas.

22. april

Buđenje pozitivne energije, optimizma u ljudima i veće ljubaznosti koju iskazuju jedni prema drugima. Maksimum te pozitivne energije osetiće se u noći sa 22. na 23. april, a celi 22. april biće vrlo povoljan za čišćenje uma od svega negativnog što se nakupilo vremenom.

Vreme je da se oslobodite svega što vas sputava i obeshrabruje. Pronađite u sebi snagu i hrabro hodajte prema cilju koji ste si zacrtali. Takođe, imajte na umu da ćete biti uspešniji u svemu ako pokažete malo više ljubaznosti i topline drugim ljudima.

Bonus video:

00:06

Deponija pregledana

(Espreso/Krstarica/D.R./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.