NAJJEFTINIJA CAKA ZA ČIŠĆENJE RERNE OD SAMO 30 DINARA: Blistaće kao nova, SRPSKE domaćice u trasnu (VIDEO)
Čišćenje rerne, Foto: Printscreen/Youtube/AEG Australia & New Zealand

OBAVEZNO PROBAJTE

NAJJEFTINIJA CAKA ZA ČIŠĆENJE RERNE OD SAMO 30 DINARA: Blistaće kao nova, SRPSKE domaćice u trasnu (VIDEO)

Da li ste ikada odustali od čišćenja rerne jer osećate da vam je potreban čarobni štapić za uklanjanje tvrdokorne prljavštine

Objavljeno:

Ne brinite, ne morate da budete čarobnjak da bi vaša rerna ponovo zasijala jer se rešenje krije u kuhinjskoj fioci. Tableta za mašinsko pranje sudova je pravi mali saveznik za čišćenje koji može učiniti čuda čak i van mašine za pranje sudova, a najbolje od svega je što čak iako nemate mašinu za pranje sudova i tablete vam nisu pri ruci, možete ih kupiti, a cena im je oko 30-ak dinara.

U nastavku ćemo vam pokazati kako svoju rernu možete pretvoriti u čudo čistoće uz pomoć tableta za mašinsko pranje sudova bez nepotrebnog ribanja i gubljenja živaca.

Magični proces čišćenja tabletom za mašinsko pranje sudova:

Magija počinje sa vodom: prvo prokuvajte vodu jer mora da bude dovoljno topla da potpuno rastvori tabletu bez rizika od opekotina.

Zaštita je ključna: Ne zaboravite rukavice za čišćenje pre nego što započnete svoju čaroliju. Tablete za mašinsko pranje sudova su zapravo jače nego što izgledaju na prvi pogled.

Police i unutrašnjost rerne: Potopite rešetke u rastvor vruće vode, a zatim tretirajte unutrašnjost rerne rastvorom.

Staklena vrata: Ne zaboravite na staklena vrata rerne, gde možete koristiti isti metodički trik za uklanjanje tvrdokornih mrlja.

Tablete za mašinu za pranje sudova ne samo da su odlične u borbi protiv masnoće u rerni, već ih možete koristiti i za postizanje sjaja u drugim delovima vašeg doma. Od lavaboa, kade, pa sve do PVC baštenske garniture. Naravno, ovaj trik možete isprobati i na baštenskom roštilju!

Bonus video:

00:11

TIK TOKERKA OTKRILA TRIK ZA ČIŠĆENJE TOSTERA! Mnogi nisu mogli ni da zamisle da je ovako JEDNOSTAVNO, evo u čemu je caka! VIDEO

(Espreso/krstarica/A.J./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.