OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA SUTRA RASKIDAJU LJUBAVNE VEZE: Ako ste u ljubavi sa njima, spremite se da budete OSTAVLJENI
Raskid, Foto: Profimedia

astro

OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA SUTRA RASKIDAJU LJUBAVNE VEZE: Ako ste u ljubavi sa njima, spremite se da budete OSTAVLJENI

Pre ulaska u april 2024. godine, mnogi znaci horoskopa doneće velike odluke, a 31. mart je datum koji može da donese haos na ljubavnom polju

Objavljeno:

Spremni da teške emocije ostave u prošlosti zauvek i da u naredni mesec zaplove "hladne glave", tri znaka horoskopa odlučiće se za kraj toksične veze. Evo o kome je reč:

BLIZANCI

Kada je ljubav u pitanju, kod vas je u prethodnom periodu bilo prilično turbulentno. Sada je vreme da pokažete više poštovanja prema sebi. Naučićete kako da ponovo steknete nezaboravne trenutke i da se radujete malim stvarima. Za vas počinje period kada će emocije postati stabilnije i kada ćete znati šta tačno želite.

JARAC

Teško prihvatate poraz i često imate tendenciju da ostanete u vezama, čak i kada postanu toksične. Sada ćete naučiti da sebe stavite na prvo mesto, da se bolje brinete o sebi i da pustite ljude koji nisu dobri za vas. Horoskop vas savetuje da neko vreme budete sami i uživate u novim iskustvima.

RIBE

Teško ćete prekinuti, ali dobićete snagu koja vam je potrebna. Potreban vam je neko da bude uz vas, čak i u teškim trenucima. Horoskop za april 2024. doneće vam mnoga prijatna iznenađenja. Videćete da će se sve pretvoriti u nešto najlepše što vam se dogodilo. Samo treba da imate više samopouzdanja.

Bonus video:

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso/mondo/T.V./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.