ŽENE ROĐENE U OVOM VATRENOM ZNAKU SU NAJSTARSTVENIJE: Astrolozi ih KUJU U ZVEZDE, a muškarci odlepe kada ih vide
Ilustracija, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

horoskop

ŽENE ROĐENE U OVOM VATRENOM ZNAKU SU NAJSTARSTVENIJE: Astrolozi ih KUJU U ZVEZDE, a muškarci odlepe kada ih vide

Žene rođene u znaku Ovna najčešće iskazuju svoju prirodu kroz hrabrost, nezavisnost i energičnost.

Objavljeno:

Sunce ulazi u znak Ovna i počinje sezona ovog znaka koji pripada vatrenom elementu i kardinalnom kvalitetu. Kada su u pitanju žene rođene u ovom znaku, najčešće iskazuju svoju prirodu kroz hrabrost, nezavisnost i energičnost.

Ono što niste znali o ovim ženama je da su veoma strastvene i da im je to najvažnija stvar što se tiče ljubavnih odnosa, ali strastvenost pokazuju i u svakodnevnom životu za sve što ih zanima i sve što ih emotivno dotakne.

Ove žene su obično jako direktne i iskrene i to im je nešto što ih izdvaja u smislu partnerskog odnosa. Za njih je najvažnije da znaju istinu i ne vole da se " zadržavaju " u vezama koje su mutne, nedefinisane, pa im ne odgovaraju partneri kao što su Rakovi i Ribe.

Horoskop
foto: Patrick Guenette / Alamy / Alamy / Profimedia

Ove žene su veoma nezavisne, često se oslanjaju na svoje snage da bi mogli da postignu poslovne i emotivne ciljeve. Njihova priroda je veoma energična što znači da su stalno u pokretu i u akciji.

Kada je u pitanju njihova negativna strana, mogu biti veoma dominantne i često sebične, pa u partnerskom odnosu to može da dovede do naglih prekida odnosa ili naglih prekida komunikacija.

Oni se najbolje mogu slagati sa partnerima koji su rođeni u vatrenim znacima kao što su Lav ili Strelac, potreban im je neko ko će razumeti njihovu dominaciju i potrebu da izražavaju svoju posebnost.

Bonus video:

00:50

Viki Miljković odvela svoje kandidate na vikend u Istanbul

(Espreso/NajŽena/NenaJanković/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.