OVA CIK-CAK TEHNIKA U INTIMNIM ODNOSIMA DOVODILA JE NAPOLEONA DO ORGAZMA: Svaki put bi DOŽIVEO VRHUNAC evo kako ide
Seks, Foto: Profimedia

šok

OVA CIK-CAK TEHNIKA U INTIMNIM ODNOSIMA DOVODILA JE NAPOLEONA DO ORGAZMA: Svaki put bi DOŽIVEO VRHUNAC evo kako ide

Iz istorijske perspektive Napoleon je opisao cik-cak tehniku kojom ga je Žozefina zadovoljavala kao stimulaciju penisa ili anusa.

Objavljeno:

Mari Žozef Roz de la Pageri, najbolje zapamćena u istoriji kao Žozefina, i Napoleon Bonaparta imali su čuvenu strastvenu vezu, a njihove avanture iz spavaće sobe očarale su Francusku, a očaravaju i istoričare dan-danas.

Ali postoji jedan element koji ljubitelji istorije tek treba da shvate, a to je Žozefinina poznata "cik-cak" tehnika kojom je znala da raspameti svog dragog u krevetu. Zbog njene metode zadovoljavanja svog partnera francuski vojni zapovednik često bi ostao zbunjen i čeznuo bi za svojom dragom u spavaćoj sobi čak i nakon njihovog razvoda. Međutim, šta to uključuje Žozefinina posebna metoda ostaje potpuna misterija.

Specijalista za seks, Trejsi Koks, pokušala je da odgonetne kako je "cik-cak" tehnika znala da zagreje revolucionarnog vođu.

Napoleon je doduše bio naivan i neiskusan kad je suprotni pol u pitanju, a navodno je izgubio nevinost u jednom pariskom bordelu, iako su mu za to bila potrebna četiri pokušaja.

Kad je upoznao fatalnu Žozefinu, koja je bila šest godina starija od njega, ona ga je uvela u svet senzualnog užitka, uključujući i pomenutu seksualnu tehniku. Istoričari su se svojski trudili da shvate šta bi ta tehnika mogla da uključuje, a Koks je sada konačno ponudila konkretne odgovore.

Napoleon Bonaparta
foto: Profimedia

- To mora biti povezano s oralnim seksom - rekla je Koks. Tvrdi da bi imalo više smisla da je Napoleon tu metodu primenio na Žozefinu, jer "kad koristite jezik na ‘cik-cak‘ način to znači da stimulišete sva područja klitorisa, umesto da se fokusirate samo na jednu tačku", navodi stručnjakinja za seks. Međutim, ta metoda može da se primeni i obrnuto.

- Možda je to učinila dok mu je pružala oralni seks, prelazeći jezikom preko glavića, najosetljivijeg dela penisa, kako bi bila sigurna da cilja na frenulum - objašnjava Koks.

Iz istorijske perspektive Napoleon je opisao cik-cak tehniku kojom ga je Žozefina zadovoljavala kao stimulaciju penisa ili anusa.

Kada je Žozefina upoznala Napoleona, ona je uverila mladića da mu se duboko divi, a on joj je u potpunosti verovao i jako se zaljubio. Kad su prvi put vodili ljubav napisao joj je pismo u sedam sati ujutro:

- Probudio sam se pun tebe. Sećanje na jučerašnje opojno veče nije dalo odmora mojim čulima. Slatka i neuporediva Žozefina... Iz tvojih usana i srca osećam plamen koji me prži. Vidimo se za tri sata. Do tada, mio dolce amore (moja slatka ljubavi), šaljem ti hiljade poljubaca, ali nemoj me ljubiti, jer tvoji poljupci zapale moju dušu.

Njihovo venčanje bilo je skromno, a održano je dva dana pre nego što je Napoleon otišao u osvajanje Italije u martu 1796, čime je ona postala carica Žozefina, prva carica Francuske. Njihova veza bila je vrlo burna, a 1809. usledio je razvod na njen zahtev, nakon što nije uspela da mu rodi naslednika. Nakon toga 1810. oženio se Mari-Luisom od Austrije, a s njom je dobio sina, Napoleona II, koji će nakon Napoleonove abdikacije 1815. nakratko postati car Napoleon II. Mari-Lui napustila je Napoleona 1814, kad je on prognan na Elbu.

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/Informer/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.