OVA ŽENA JE PILA POPULARAN LEK ZA MRŠAVLJENJE A REZULTATI SU SVIMA UTERALI STRAH U KOSTI: Evo šta joj se DESILO
Devojčica, Foto: Prinstcreen/Tiktok/60minutes9

šok

OVA ŽENA JE PILA POPULARAN LEK ZA MRŠAVLJENJE A REZULTATI SU SVIMA UTERALI STRAH U KOSTI: Evo šta joj se DESILO

Njena sudbina visila je o koncu, dok je njen lekar hitno kontaktirao specijaliste kako bi joj spasao život.

Objavljeno:

Ašli Kinan je bila mlada i ambiciozna žena koja je želela da transformiše svoje telo i postigne svoje fitnes ciljeve. Odlučila se za put koji mnogi nazivaju lakšim - korišćenje leka poznatog kao Ozempik.

U početku, činilo se da ju je lek doveo do čuda. Nakon samo četiri meseca korišćenja, Ašli je primetila značajno mršavljenje i bila je oduševljena rezultatima. Međutim, njena radost je brzo zamrla kada je, nakon samo nekoliko meseci, završila u bolnici sa jakom reakcijom na lek. Upala pankreasa je bila ozbiljna, gotovo fatalna. Njena sudbina visila je o koncu, dok je njen lekar hitno kontaktirao specijaliste kako bi joj spasao život.

Nije naučila lekciju

@60minutes9

The terrifying, near-death experience Ashley Keenan went through after taking Ozempic.

♬ original sound - 60 Minutes Australia

Iako je preživela ovu dramatičnu situaciju, Ašli je shvatila da je cena mršavljenja bila previsoka. Kada je prestala sa uzimanjem Ozempika, brzo se vratila na svoju prethodnu težinu. Osećala se sramno zbog svog neuspeha, ali pritisak na njenu kilažu nije nestajao. Odlučna da ponovo preuzme kontrolu nad svojim telom, Ašli se vratila Ozempiku, ovaj put pod strožim nadzorom lekara. Međutim, sudbina je bila surova - nakon samo nekoliko meseci ponovnog korišćenja, ponovo je doživela upalu pankreasa.

Opasnost i zloupotreba leka

Shvatila je da je Ozempik opasan lek, sa potencijalno smrtonosnim posledicama. Ono što je dodatno uznemirujuće je činjenica da mnoge svetske zvezde i javne ličnosti promovišu Ozempik kao rešenje za gubitak težine, čime se neopravdano odaje utisak da je bezbedan za svakoga. Ovaj trend promovisanja može biti opasan, jer ljudi poput Ašli Kinan mogu biti podložni riziku bez pravilnog obrazovanja i nadzora.

Dodatni problem predstavlja i činjenica da se Ozempik može nabaviti i na crnom tržištu, što dodatno povećava rizik od zloupotrebe i ozbiljnih komplikacija. Ašli je naučila tešku lekciju o važnosti pažljivog pristupa kada su u pitanju dijetetski lekovi. Njena priča služi kao upozorenje svima koji razmišljaju o korišćenju sličnih preparata - zdravlje uvek mora biti prioritet!

03:21

LEK ZA SVAKU BOLEST POSTOJI! Antonijević smatra da se nalazi OVDE, a da nas strah sputava: DECA MORAJU TO DA IMAJU U ŠKOLAMA

(Espreso/Blic žena/Tanja Sretenović/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.