ŽENE POD HITNO PRESTANITE DA RADITE OVO U KREVETU: Tako samo uništavate INTIMNE ODNOSE, a muškarci to ne podnose
Ilustracija, Foto: Alistair Heap / Alamy / Alamy / Profimedia

i vama ide na štetu...

ŽENE POD HITNO PRESTANITE DA RADITE OVO U KREVETU: Tako samo uništavate INTIMNE ODNOSE, a muškarci to ne podnose

Iako se gumljenje orgazma isprava može činiti bezopasnim, nedostatak komunikacije veoma šteti vašem sek*ualnom životu

Objavljeno:

Jedno istraživanje je pokazalo da je više od polovine žena makar jednom odlumilo orgazam, nije tajna da društvo nije uvek cenilo samo zadovoljstvo žena, ali pitanje je zašto se sada pretvaraju umesto da budu otvorene po pitanju želja i uživaju.

Navedena studija pokazala je da je 59 odsto žena glumilo orgazme, a 55 odsto je reklo da su želele da razgovaraju o seksu sa svojim partnerom, ali su odlučile da to neće učiniti.

Ovo su znakovi za uzbunu:

Čak 42 odsto je reklo da prosto ne želi da povredi partnerova osećanja, dok je 40 odsto reklo da im nije bilo prijatno da ulaze u sve te detanje, a 38 odsto njih je bilo posramljeno.Mnogi su priznali da je nepostizanje orgazma dovelo do razgovora koji nije bio baš najprijatniji.

Žene glume da uživaju kako ne bi povredile partnera. Tako čine medveđu uslugu, jer partner smatra kako savršeno radi svoj posao, dok žene uporno ostaje nezadoviljena.

Morate da prestanete da glumite orgazme

Glumljenje orgazama je klizav teren koji nikada ne dovodi do pozitivnog ishoda. Čak ni u ljubavnim vezama za jednu noć, nikome ne pomaže da glumi orgazam.

Partnera povezujete sa se*sualnim nezadovoljstvom. Možda ne mislite da je to trenutno važno, ali iskustva tonu u podsvest. Kako partnera budete povezivali s nezadovoljstvom, sve ćete se više distancirati, a u se*su će vam biti još teže da uživate.

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/republika/M.Ognjenović/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.