"SAMO SE SE*SAJTE": Zgodna MANEKENKA poručila svima da UPRAŽNJAVAJU ODNOSE, slučajte dobro ŠTA SAVETUJE (FOTO)
Ešli Grejem, Foto: Printscreen/ Instagram/ ashleygraham

PORUILA

"SAMO SE SE*SAJTE": Zgodna MANEKENKA poručila svima da UPRAŽNJAVAJU ODNOSE, slučajte dobro ŠTA SAVETUJE (FOTO)

Ešli Grejem važi za ženu sa savršenim telom iako ima oko 95 kilograma i ne planira da smrša.

Objavljeno: 10:19h

Ešli Grejem zna ono što mi ne znamo. Ona voli svaki svoj kilogram viška, a kada se posvađa sa mužem jednostavno samo uradi ovo.

Ešli Grejem važi za ženu sa savršenim telom iako ima oko 95 kilograma i ne planira da smrša. Njena lepota leži u samouverenosti i zadovoljstvom sobom i svojim izgledom.

Međutim, i sama je priznala da nije oduvek bilo tako. Pre nego je našla savršenog partnera, dosta je lutala, dopuštajući da joj mišljenje pogrešnih muškaraca utiče na samopouzdanje.

Slatki i nevini

Ešli i Džastin su se prvi put sreli 2009. godine, a početak njihove veze je bio "nevin i sladak", prenosi lifeandstylemag.com. Par se odlučio na celibat sve do venčanja, što znači da nije bilo isprobavanja ljubavi.

Ešli Grejem
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Nikad nismo dovodili jedno drugo u iskušenje, pa nismo kasno noću odlazili u stan kod ovog drugog - napisala je Ešli u svojim memoarima.

Par se verio u junu 2010. godine.

01:11

DEVOJKA ME JE POLJUBILA, BILO JE LEPO! Pevačica u Sloveniji doživela neviđeno: Prišla da se slika, a onda me UHVATILA ZA GLAVU

(Espreso/informer/Prenela P.V.)

- Rekao mi je da sam mu najbolji prijatelj, kako želi da živi sa mnom, kako nikada nije sreo nikoga poput mene. Sve te neverovatne stvari. A onda je izvukao prsten i pitao 'hoćeš li da se udaš za mene?' - rekla je Ešli za Harpers Bazaar 2019. godine.

Manekenka i režiser venčali su se tog avgusta, samo dva meseca nakon što je Džastin postavio najvažnije pitanje. Ešli je objavila svoju trudnoću u avgustu 2019, tačno godina godina od početka zabavljanja sa Džastinom. Dočekali prvog sina Isaka Menelika u januaru 2020, a potom, dve godine kasnije, i blizance Malačija i Romana.

Zašto su se odlučili na celibat?

- Za Džastina je apstinencija bila dokaz da je privržen veri i crkvi, zato nikad nisam htela da ga dovodim u iskušenje - rekla je Ešli.

Džastin je u tom periodu podelio sliku svoje supruge sa rečima:

- Sve što mi treba u ovom životu greha!!

Ešli je priznala da joj je u braku fantastično, te da ne prođe ni dve nedelje a da se ne vide, jer žele da svaki trenutak provedu zajedno.

- Kad radim, sastajemo se u Los Anđelesu ili Njujorku. Srećemo se u Parizu, Majamiju - to je tako seksi - ispričala je manekenka.

Na pitanje kako se miri sa suprugom kada se posvađaju odgovara:

- Samo se seksajte. Imajte seks sve vreme. Čak i ako vam nije do toga, samo s seksajte - rekla je za magazin El svojevremeno i dodala:

- Otkrila sam da, ako nismo imali seks, postajemo hladni, a onda ako imamo seks, onda smo sve jedno drugom... Za nas je to kao: 'oh, hajde da imamo seks.' I onda smo odmah ok i odmah mi se vrati dobro raspoloženje.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.