SVAKO JUTRO JE IMALA SE*S SA MUŽEM DO KRAJA NEDELJE PA ZAPAZILA OVO: Zbog velike PROMENE, rešila je da NE STAJE
Initmni odnos, Foto: Profimedia

isprobala

SVAKO JUTRO JE IMALA SE*S SA MUŽEM DO KRAJA NEDELJE PA ZAPAZILA OVO: Zbog velike PROMENE, rešila je da NE STAJE


Prvi dan izazova zahtevao je da Moli podesi alarm sat vremena ranije kako bi svom suprugu i sebi obezbedila vreme za jutarnji se*s.

Objavljeno: 09:15h

Moli, majka troje dece i zaposlena žena, prihvatila je izazov da svakog jutra tokom nedelju dana ima se*s sa svojim suprugom. Iako nije bila ljubitelj ovakvih jutarnjih aktivnosti, odlučila se na ovo iskušenje kako bi osvežila svoj intimni život. Ponedeljak: Planiranje vremena za intimnost Prvi dan izazova zahtevao je da Moli podesi alarm sat vremena ranije kako bi svom suprugu i sebi obezbedila vreme za jutarnji se*s. Iako je osećala blagu nelagodu zbog buđenja, uspela je da probudi svog supruga na nežan i intiman način. Utorak: Neočekivana strast u ranim jutarnjim časovima Moli je doživela neočekivanu strast u ranim jutarnjim časovima, shvatajući da muškarci imaju najveći nivo testosterona ujutru. Ova spoznaja je doprinela tome da se oseća privlačno i poželjno, čak i u nedostatku uobičajene jutarnje rutine.

Seks, Ljubav
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Sreda: Izazovi svakodnevnog života Iscrpljenost i obaveze na poslu uticale su na Molino raspoloženje za jutarnji intiman odnos ovog dana. Međutim, neočekivano iznenađenje od strane supruga kasnije tokom dana dovelo je do toga da su oboje ponovo osetili želju i strast. Četvrtak: Intenzivan vrhunac kao rezultat jutarnjeg buđenja Njen suprug je odlučio da je probudi na veoma intiman način, rezultirajući intenzivnim vrhuncem koji je Moli "nosila sa sobom" tokom celog dana. Ova vrsta buđenja doprinela je njenoj sreći i zadovoljstvu, piše "Zadovoljna.rs". Petak: Porodična dinamika kao prepreka Ćerka ovog para im se uselila u krevet tokom noći, zbog čega jutarnji se*s nije bio moguć. Međutim, ova situacija je donela slatku porodičnu bliskost njima kao porodici. Subota: Stimulacija rukama Vikend je doneo izazove u vidu obaveza oko dece, ali su Moli i njen suprug uspeli da pronađu vreme za intimne trenutke. Otkrili su da je stimulacija rukama tokom se*sa dodala novu dimenziju njihovom intimnom životu. Nedelja: Tuš kao neobično mesto za završetak izazova Poslednje jutro izazova završeno je pod tušem, što se pokazalo kao zanimljivo iskustvo. Iako su se suočili sa određenim poteškoćama, ova nedelja je obnovila njenu želju za se*som i intimnošću. Iskustvo ove žene pokazuje kako izazov jutarnjeg odnosa može uneti osveženje i strast u svakodnevni život, čak i pored obaveza porodičnog života.

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/Republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.