RENOVIRALI KUĆU IZ 60ih PA NAIŠLI NA NEOČEKIVANO BLAGO: Ova TAJNA PROSTORIJA krije MILIONE, svi su u šoku (VIDEO)
Uređivanje kuće, Foto: Printscreen TikTok/nicolehxoo

neverovatno

RENOVIRALI KUĆU IZ 60ih PA NAIŠLI NA NEOČEKIVANO BLAGO: Ova TAJNA PROSTORIJA krije MILIONE, svi su u šoku (VIDEO)

Ovo je poslednje što su očekivali

Objavljeno:

Par koji je nedavno kupio svoju prvu zajedničku kuću bio je zaprepašćen kada je pronašao pravo malo blago u podrumu. Nikol Halidej i njen dečko kupili su kuću iz 1960-ih da bi je pretvorili u svoj dom iz snova, ali nisu imali pojma da su tajne bogatstva skrivene u podrumu same kuće.

Prethodni vlasnik je u vinskom podrumu ostavio crno vino iz osamdesetih - a ljudi su uvereni da su boce preskupe. Nikol je podelila ovo otkriće na svom TikTok profilu i otkrila da su do sada pronašli nekoliko desetina boca. Među njima su Canepa Cabernet Sauvignon iz Čilea, Les Hauts de Castelmaure Corbieres iz Francuske i Chateau Lachesnaie Medoc iz Francuske.

Kako izgleda kuća, pogledajte OVDE.

Kuća, Vino
foto: Printscreen TikTok/nicolehxoo

Somelijeri su u komentarima brzo istakli da boce vrede pravo bogatstvo. Jedan od njih tvrdi da "one iz 1984. vrede 165 evra po flaši", a ako su njegove računice tačne, Nikol se smeši dobra zarada. Neki su se pitali da li je vino i dalje dobro za piće, a zbog načina na koji ga je prethodni vlasnik kuće čuvao, verovatno jeste.

"Crno vino treba čuvati ležeći, daleko od prirodnog svetla i na stalnoj temperaturi od 10 do 15 stepeni", "Ovo vino izgleda kao da je savršeno čuvano", pisali su oni. Neki su zaključili i da bi par trebalo da proda vino kako bi finansirao renoviranje kuće, a mnogi su priznali da su ljubomorni na njihovo otkriće. "Malo sam ljubomoran", "Morate da otvorite flašu kada završite renoviranje kuće da biste proslavili. Ostalo zadržite za posebne prilike", glasili su njihovi komentari. Inače, iz papira koje je Nikol dobila prilikom kupovine kuće, vidi se da su je prethodni vlasnici kupili 1962. godine za samo 3.676 evra.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.