OVU BILJKU ZOVU INFUZIJOM JER DETOKSIKUJE JETRU I DRUGE ORGANE: Pije se par puta na dan, njene MOĆI SU BOGOM DATE
Jetra, Foto: Profimedia

pažnja

OVU BILJKU ZOVU INFUZIJOM JER DETOKSIKUJE JETRU I DRUGE ORGANE: Pije se par puta na dan, njene MOĆI SU BOGOM DATE

Ovo stablo je puno vode koja je lekovita i može se koristiti za detoksikaciju

Objavljeno:

Mnogi u blizini stana ili u dvorištu imaju brezino drvo, a ne znaju koliko je to dobro i možete je iskoristiti za prolećnu detoksikaciju. Ovo drvo sadrži vodu, popularnu pod nazivom brezina voda, a možete je pronaći u gotovo svakoj prodavnici zdrave hrane.

Ovo stablo je puno vode koja je lekovita i može se koristiti za detoksikaciju. Pije se nekoliko puta na dan pomalo, jer ukoliko popijete naiskap celu čašu može uticati na to da odmah odete u toalet i tako će ona samo proći kroz organizam, umesto da ga pročisti.

Doprinosi boljem izgledu kože. Njome se može i spolja mazati koža; iskustva nekih koji su je koristili na taj način ukazuju da može da poboljša elastičnost kože. Brezina voda ima antiinflamatorna svojstva, pa deluje blagotvorno na kožne probleme kao što su akne i ekcemi.

Ukoliko imate brezu u dvorištu, možete sami iskoristiti njenu vodu, ali tako da u potpunosti ne oštetite drvo. Potrebno je samo da probušte rupu veličine 5 centimetara u stablu, u probušeni otvor postavite malo crevo, sprovedete ga u flašu i sačekate da se voda nakupi. Ovako možete dobiti i do 5 litara vode.

05:05

OVA BILJKA JE BOLJA OD ANTIDEPRESIVA! Poznati travar otkrio kako možete lečiti hemoroide, regulisati mentruaciju i mnogo drugo

(Espreso/Srbija danas/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.