EVO KAKO DA SE REŠITE TVRDOKORNIH FLEKA NA DUŠEKU:Ovu CAKU svaka domaćica mora da zna
Ilustracija, Foto: Profimedia

morate znati

EVO KAKO DA SE REŠITE TVRDOKORNIH FLEKA NA DUŠEKU:Ovu CAKU svaka domaćica mora da zna

Ako ste primetili mrlje na svom dušeku, biće vam drago da saznate jednostavan trik koji je otkrila ekspertkinja za čišćenje Chantel Mila.

Objavljeno:

Bilo da se radi o soku koje je vaše dete prolilo, mrljama od kreme za samopotamnjivanje ili navici vašeg partnera da jede u krevetu uprkos vašim upozorenjima, ovaj trik će bez napora ukloniti i najtvrdokornije mrlje.

Kako ukloniti mrlje sa dušeka

Šantel je na TikToku podelila video u kome je otkrila recept: „Čarobno sredstvo za uklanjanje mrlja na dušeku koje ćete želeti da isprobate. U zavisnosti od mrlje, možete koristiti 3% ili 5% vodonik peroksida ili vodu u ovoj mešavini!“

Šantel je zatim detaljno opisala proces korak po korak za pravljenje spreja za uklanjanje mrlja kod kuće: „Evo kako da uklonite te tvrdoglave mrlje sa svog dušeka.

Dok je vodonik peroksid efikasan, ako želite da uštedite nešto novca, voda je pogodna alternativa. Chantel preporučuje: „Pomešajte pola šolje vodonik-peroksida ili vode sa jednom kašikom tečnosti za pranje sudova. Poprskajte ovu mešavinu na mrlju, a zatim je pospite sodom bikarbonom. Ostavite da odstoji oko 15 minuta.“

Nakon 15 minuta, potrebno je da obrišete ovu mešavinu i mrlje će nestati, a nakon mešanja rastvora možete koristiti usisivač da uklonite višak.

Tečnost za pranje sudova i soda bikarbona

Ako želite da isprobate ovaj trik, ali nemate sodu bikarbonu ili tečnost za pranje sudova, ne brinite. Ovi artikli su lako dostupni u mnogim supermarketima i uličnim prodavnicama. Sve što vam treba za ovaj trik je kašika tečnosti za pranje sudova i malo sode bikarbone.

Dok tečnost za pranje sudova efikasno uklanja mrlje, soda bikarbona će ostaviti da vaš dušek miriše sveže.

Bonus video:

01:03

ISPOVEST ŽRTVE RATNOG ZLOČINA! Kao devetogodišnji dečak za tri meseca izgubio je sve i postao simbol srpskog stradanja na Drini

(Espreso/Krstarica/A.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.