ŽENE ŠIROM SVETA SU ODLEPILE ZA NOVOM POZOM ''PLIĆAK'': Tvrde da je sa njom VRHUNAC nezaboravan - obavezno probajte
Ilustracija, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

strast če prštati

ŽENE ŠIROM SVETA SU ODLEPILE ZA NOVOM POZOM ''PLIĆAK'': Tvrde da je sa njom VRHUNAC nezaboravan - obavezno probajte

Nova poza koja polako osvaja sve žene

Objavljeno:

Ova tehnika je postala popularna među ženama u Americi, prema rezultatima ankete koja je sprovedena nedavno, a čak šest od sedam ispitanica izjasnile su se da su već isprobale ovu se*sualnu tehniku kako bi poboljšale svoje intimno iskustvo. Šta je "plićak"? "Plićak" je forma intimne igre koja uključuje nežnu stimulaciju ulaza u vaginu. Ova tehnika može uključivati korišćenje prstiju, intimnih igračaka, polnog organa ili jezika kako bi se partnerka dovela do zadovoljstva. Sesil Gasnolt, direktorka kompanije za intimne igračke SmileMakers, objasnila je da "plićak" podrazumeva ulazak u ženski polni organ samo nekoliko centimetara, što može pružiti dodatno zadovoljstvo tokom tog čina.

Prljav razgovor Nes Kuper, stručnjak za se*s, ističe da "prljavi razgovori" mogu podstaći telo da oslobodi hormone poput dopamina i oksitocina, što može doprineti povezivanju sa partnerom i pomoći u postizanju uzbuđenja i vrhunca. Takođe, ističe se da se oslobađa i testosteron koji može uticati na poboljšanje intimnog iskustva. Stručnjaci takođe ističu da se*sualne igračke olakšavaju oslobađanje tenzija i doprinose intimnijem iskustvu, piše "UNA". Psihose*sualna terapeutkinja Kejt Mojl predviđa da će intimno zdravlje postati još popularnija tema u narednim godinama. Se*sualna zadovoljstva više nisu tabu tema, već postaju deo svakodnevnog razgovora o zdravlju i blagostanju. Ukratko, "plićak" je intiman trend koji je privukao pažnju mnogih i postao deo otvorenih razgovora o se*sualnom zadovoljstvu. Kombinacija nežne stimulacije i korišćenja intimnih igračaka čini ovu tehniku sve popularnijom među parovima koji žele da unaprede svoje intimne odnose.

BONUS VIDEO

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/republika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.