ONA JE BILA ŽENA FUDBALERA 16 GODINA PA OTKRILA NA KOJU STVAR SU JE PRISILJAVALI: "Progutala sam GO*NO zbog ovoga"
Lizi Kandi, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

obratite pažnju

ONA JE BILA ŽENA FUDBALERA 16 GODINA PA OTKRILA NA KOJU STVAR SU JE PRISILJAVALI: "Progutala sam GO*NO zbog ovoga"

Kandi piše da za fudbalera nema ničeg goreg od žene koja samo jadikuje i prigovara.

Objavljeno:

TV zvezda Lizi Kandi, poznata i kao bivša supruga fudbalera Džejsona Kandija, nedavno je dala svoj komentar na novu emisiju "Married To The Game". Ova emisija istražuje život žena fudbalera i njihovu specifičnu dinamiku unutar sveta slavnih sportista. Nova emisija prati živote supruga i devojaka fudbalera koji žive raskošnim životom ispunjenim luksuzom, skupocenim brendovima i glamuroznim događajima. Međutim, Kandi ističe da ove žene žele da istaknu kako njihov svet nije u potpunosti onakav kakav se čini spolja. Izazovi s kojima se suočavaju, kao i emotivne i psihološke poteškoće, čine njihov život daleko kompleksnijim nego što to javnost može da zamisli.

- Selila sam se četiri puta u pet godina dok sam bila u braku s bivšim igračem Čelsija, Džejsonom Kandijem. Više me je potreslo kada bi mi moj lični trener pomerio termin nego još jedan klupski transfer mog bivšeg supruga - rekla je za "Dejli mejl".

Lizi
foto: MattPapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U prvoj epizodi šestodelne emisije, gledaoci su imali priliku da zavire u prostranu garderobu Tejlor Vord u njenoj vili u Čerširu. Uzbuđenje će dodatno podgrejati prisustvo druge žene fudbalera, Sare Gandogan, supruge bivšeg igrača Mančester Sitija, Ilkaja Gandogana. Uz njih će biti i 18-mesečna Mila, ćerka Tejlor Vord.

- Snimak iz jula 2023. prikazuje izvikani Rijadov prelazak u klub Al-Ahli iz Saudijske Arabije, a reč je o transferu od 30 miliona funti. Vidimo isečke bivše manekenke Tejlor, koja vozi svoj SUV Mercedes 4x4 G-klase, koji košta šestocifreni iznos, po otmenoj stazi imanja dok se, bez imalo ironije, žali na to kako je taj potez bio "šok za sve" i "da je to brutalna strana fudbala". Žao mi je Tejlor, ali ne može da se izvlači s "jadna ja" kad si žena fudbalera - tu možeš jedino da usvojiš onaj pristup "progutaću go***". Iako si možda imala svoje vrhunske enterijere baš onakve kakve voliš, decu u najboljim školama i konačno si otkrila savršen salon za nokte, ugovor o transferu može da se dogodi za samo nekoliko sati i moraš biti spremna da odeš u tren oka. To je deo dogovora - i, budimo iskreni, to je ono što finansira tvoj raskošni životni stil - objašnjava.

Kandi piše da za fudbalera nema ničeg goreg od žene koja samo jadikuje i prigovara.

- Teško je dati ovaj savet, ali moje mudre reči za Tejlor, Ket, Saru i njihovu generaciju glase: klupski transferi su hleb koji hrani fudbalere i zato nikad nije sigurno da će dres koji nose ove nedelje biti isti onaj dres koji će nositi sledeće sezone. Morate biti veličanstveno naivne ako pretpostavljate da će vaš suprug započeti i završiti svoju karijeru s istim poštanskim brojem. Žao mi je što moram to da vam kažem, drage moje, ali igra jednostavno tako ne funkcioniše. Kada kažete "da", takođe se obavezujete na njegov život kao fudbalera i sve što ide uz to - poručuje bivša supruga fudbalera i daje primer Viktorije Bekam.

- Uprkos tome što je bila na vrhuncu svoje karijere kao Spice Girl, prešla je celu planetu kako bi pratila Dejvida. Rano je naučila lekciju nakon što je napravila glupu grešku i nije otišla s njim nakon transfera u Real Madrid 2003, kada je došlo do njegove navodne četvoromesečne afere s Rebekom Lus. Nije ni čudo što je Viktorija brzo iskorenila svoj život kako bi bila pratnja Dejvidu u Los Anđeles 2007. Zato sam se naježila kad je na kraju prve epizode Tejlor razrogačenih očiju rekla: "Ne znam kad ću ga sledeći put videti, to je tako tužno." Njen suprug je do sada već smešten u Saudijskoj Arabiji. Gledajte, petogodišnji ugovor u bliskoistočnoj zemlji nije baš zauvek, zar ne? Ali videti osobu koju volite kako igra fudbal svetske klase na stadionu pred više od 70 hiljada navijača koji skandiraju njegovo ime, znači da se prema toj osobi ponaša kao zvezdi s A-liste. To dodvoravanje je veće od dodvoravanja rok zvezdi jer je fudbal globalan. Kad je njemu dobro, malo te zvezdane prašine padne i na vas. Osećate se posebno kad vam svet prostre crveni tepih - navodi Kandi.

- Zato je biti supruga fudbalera tako privlačno. Zbog toga mlade devojke žele taj stil života. One ne mogu da budu Dženifer Aniston ili Anđelina Džoli, ali mogu da budu sledeće Kolin Runi ili Rebeka Vardi. Još ako imaju dovoljno ekstenzija, lažne preplanulosti i duboki dekolte - možete da se kladite da će to i postati. Po celoj zemlji postoje klubovi s lokalnim barovima i noćnim klubovima punih fudbalera. A stvarnost je: ako dobro izgledate, vrlo ćete lako uloviti jednog od njih - poručuje i nastavlja o lošim stranama takvog života.

TV zvezda smatra da morate pratiti svog partnera

- To, naravno, ne znači da nema loših strana života žene fudbalera – a ja sam dokaz za to. Postoji stalna pretnja jer druge žene pokušavaju da zauzmu vaše mesto u spavaćoj sobi. Nikad nemojte zaboraviti da, osim onih nedeljnih utakmica, fudbaleri treniraju i svako jutro, imaju fizioterapije, a nakon toga imaju puno slobodnog vremena. A momci koji izgledaju tako fit, imaju brdo novca i misle da su nepobedivi, zeleno su svetlo za svaku ženu. A što se tiče onih supruga fudbalera koje žive u oblacima i misle da će im ostanak u udobnosti njihovog doma s decom biti bolja opcija, moram da im poručim ovo: to vam je velika greška - nastavlja Kandi, prenosi "Kurir".

- Predobro poznajem zamke sveta žena fudbalera. Džejson i ja smo se rastali kad sam otkrila da se viđa s mlađom ženom 2010. godine. Bili smo u braku 16 godina i imamo dva sina, koji su tada imali 10 i 16 godina. Ali, uprkos tome što sam sve vreme budno pratila sve što nam se događa u životu i bila prisutna, nisam mogla da sprečim da se to dogodi. Znam jednu ženu fudbalera koja je svom partneru rekla kad su ga prebacili u inostranstvo: "Srećna sam ovde, ne idem s tobom." Taj izbor nije bio mudar. Iznenađenje - rastali su se dva meseca kasnije. Posao supruge fudbalera jeste da izdržava svog muža. Možda ste u braku s njim, ali njegova prva ljubav će uvek biti fudbal. Osobe poput Tejlor moraju da se usredsrede na sreću svog supruga. Verujte mi, ako je on srećan, i vi ćete biti srećne. Dakle, moj savet bi bio: žene fudbalera, kada vaši muškarci dobiju transfer u drugu zemlju, obrišite te suze, prestanite da kukate i idite s njima. Ovo je život za koji ste se on, ali i vi, založili - zaključuje.

00:29

VELIKI SKANDAL! SRPSKI FUDBALER PRIVEDEN U HOLANDIJI! Pankov proveo noć u policiji posle HAOSA u kom nije učestvovao?

(Espreso/Republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.