STAVITE JEDNU ČINIJU PIRINČA U KUPATILO I REŠITE SVE PROBLEME: Domaćice će se ODUŠEVITE kada vide koliko je DOBRO
Pirinač, Foto: Printscreen/Youtube/Gastro brat

NEVEROVATNO

STAVITE JEDNU ČINIJU PIRINČA U KUPATILO I REŠITE SVE PROBLEME: Domaćice će se ODUŠEVITE kada vide koliko je DOBRO

Ako niste znali, zahvaljujući ovoj metodi, možemo se oprostiti od tvrdokorne prljavštine na našoj W školji, a evo o čemu se radi.

Objavljeno:

Svi volimo da nam kuća bude sređena, a jedno od mesta gde ima ubedljivo najviše prljavštine je definitivno kupatilo. Ostaci kamenca su vrlo često prisutni, ima ga na slavinama, tuševima, a mi moramo pronaći način da ga u potpunosti uklonimo.

Takođe, kupatilo je, između ostalog, jedno od mesta gde mirisi mogu izazvati gađenje. Ponekad, međutim, problem nisu naše potrebe, već kanalizacija, posebno za vreme kišnih dana, koja oslobađa nepoželjan smrad.

Kupatilo
foto: Espreso

Ali, postoji način da sve to izbegnete, samo uzmite običnu hirušku masku, i odrežite jedan od dva kraja, pa je otvorite da izgleda kao vrećica. Unutra stavite prvo pirinač pa deterdžent, sve zatvorite konopcem na kraju koji ste odsekli od maske.

Nakon što je to učinjeno, pričvrstite vrećicu u blizini wc šolje. Na taj način dobićete čist i namirisan WC. Pirinač tretira svu vlagu i smanjuje ostatke kamenca, kao i kapljice kondenzacije.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/BlicŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.