OVOJ ŽENI SU RUSI PUCALI U OKO DOK JE VOZILA AUTO PA OSTALA BEZ NJEGA: Sad se slika za PLEJBOJ, svi ZANEME kad vide
Irina ostala bez oka, Foto: Printscreen/Instagra/irin_lia

jezivo

OVOJ ŽENI SU RUSI PUCALI U OKO DOK JE VOZILA AUTO PA OSTALA BEZ NJEGA: Sad se slika za PLEJBOJ, svi ZANEME kad vide

Irina je izgubila oko i imala je nekoliko operacija posle napada na Kijev

Objavljeno:

Irina Bilocerkovec, supruga ukrajinskog političara koji je pomoćnik Vitalija Klička, pozirala je za naslovnicu magazina Playboy prošle godine posle gubitka oka u napadu na samom početku rata u Ukrajini.

Irina je izgubila oko i imala je nekoliko operacija posle napada na Kijev. Žena koja je postala simbol ukrajinskog otpora kada se pojavila na naslovnici Playboya u metalnom bikiniju privukla je veliku medijsku pažnju širom sveta.

Nastavila je da se bavi modelingom, ali u javnosti nosi ili naočare za sunce ili povez levog oka. Doktori koji su je operisali posle nesreće bili su uvereni da neće preživeti operaciju koja je trajala 10 sati i u toku koje su morali da joj izvade metak iz glave.

Irina iako se pre operacije oprostila sa decom, uverena da neće preživeti, uspela je da preživi.

I posle napada i nesreće koju je doživela ostala je u Kijevu.

Naime, ona je 26. februara 2022. godine želela da pobegne u zapadnu Ukrajinu koja nije bila pogođena sukobom. Povela je troje dece, Davida, Dana i Dorijana. Kako je objasnila te večeri su ulice glavnog grada bile neobično mirne, ali sve se ubrzo promenilo.

"Bila sam u kolima i nisam ni shvatila kolika je opasnost dok sam pokušavala da napustim Kijev. Čula sam pucanj iza mene, ali onda mi je bilo jasno da vojnici pucaju u moj automobil. Sekund kasnije, pogodio me je metak", ispričala je Irina za "The Sun".

Zaustavila je automobil, kako kaže, oprostila se sa decom dok je još bila svesna. Srećom odmah su je pokupila kola Hitne pomoći i naredni dan je provela na operacionom stolu.

Kaže da su njena deca preživela ogromnu traumu s obzirom na to šta su videli.

01:22

ZBOG OVE 3 STVARI UKRAJINSKI VOJNICI PRAVE GREŠKE NA FRONTU! Spasić: Ukrajina će se 2025. godine suočiti sa VELIKIM PROBLEMOM

(Espreso/Blic žena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.