ŽENE, AKO OVO URADITE DOBIĆETE UŽASNE OŽILJKE I RAZORIĆETE SVOJE LICE: To vam menja LIČNI OPIS, greška je FATALNA
Šminkerka, Foto: Printscreen/Tiktok/mirkasminka

strašno

ŽENE, AKO OVO URADITE DOBIĆETE UŽASNE OŽILJKE I RAZORIĆETE SVOJE LICE: To vam menja LIČNI OPIS, greška je FATALNA

Bakterije umeju da budu vrlo opasne i dovedu do raznih komplikacija, pa i akni koje ostavljaju ožiljke

Objavljeno:

Kada je u pitanju šminka dešava se da povremeno stavimo veći akcenat na izgled umesto na praktičnost, udobnost i higijenu. Društvene mreže, u želji za lajkovima i što većem broju klikova, umeju da prikažu prakse koje nisu najpogodije za zdravlje našeg lica.

Na primer, kada koristimo proizvode sa pipetama, kao što su tečni puderi, serumi, rumenila, hajlajteri i sl. po ugledu na pojedine influensere prislanjamo pipetu direktno na lice, umesto da proizvod nanesemo na ruku, bez dodirivanja pipetom i onda ga nanesemo na lice..

Šminkerka, koja je na TikTok-u poznata kao Mirka Šminka pozvala je svoje pratioce na opreznost.

@mirkasminka Nije sve što je lepo - dobro☝🏼 Na ovoj mreži je dosta dece i mladih ljudi i odgovornost je velika! I uvek treba da bude ispred želje za pratiocima i lajkovima! #foryou #fypシ #fypシ゚viral #sminkanje #kakosenasminkati #paznja ♬ original sound - Mirka Šminka

Kako je istakla, pipeta nikada ne sme da dođe u kontakt sa licem kako se bakterije sa lica ne bi prenele nazad u proizvod. Objasnila je da influenseri koji dozvoljavaju da im pipeta dodiruje lice ili ne znaju da to nije dobro za lice, ili žele da sakupe što više lajkova.

Bakterije umeju da budu vrlo opasne i dovedu do raznih komplikacija, pa i akni koje ostavljaju ožiljke.

Mirka je na kraju pokazala ispravan način nanošenja proizvoda sa pipetom. Nanela je malu količinu tečnog pudera na ruku, a potom ga prstom razmazala po licu.

01:29

KAKO NAJLAKŠE I NAJEFIKASNIJE OČISTITI LICE KOD KUĆE? Potrebna su dva sastojka koja svako domaćinstvo ima: Koža će vam prodisati!

(Espreso/srbija danas/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.