ZA OVU DEVOJČICU KAŽU DA STRAHOVITO PODSEĆA NA ŽENU KOJU SVI ZNATE: Kao da su ISTE OSOBE, ne možete PRONAĆI RAZLIKU
Devojčica liči na manekenku, Foto: Printscreen/Tiktok/amello9

iste

ZA OVU DEVOJČICU KAŽU DA STRAHOVITO PODSEĆA NA ŽENU KOJU SVI ZNATE: Kao da su ISTE OSOBE, ne možete PRONAĆI RAZLIKU

Ona deli neverovatnu sličnost sa jednom od najpoznatijih manekenki današnjice

Objavljeno: 09:53h

Postoji neobična toplina koja se javi kada prepoznamo sličnosti između dve osobe, bilo u porodici ili van nje. Često se u tim trenucima javlja osećaj familijarnosti sa osobama koje nikada nismo upoznali.

Drago nam je takođe i kada primetimo sličnost između slavnih ličnosti i običnih ljudi. To potvrđuje i naš današnji snimak sa preslatkom devojčicom. Ona deli neverovatnu sličnost sa jednom od najpoznatijih manekenki današnjice.

Možete li da pogodite o kome je reč?

@amello9 ‘Her name is Abeda and she is 6 yrs old’ @Bella Hadid #bellahadid #fyp #foryou #afghan #foryoupage ♬ كلام عينيه - شيرين

Mali nagoveštaj- Ova manekenka ima arapsko poreklo i rođena je 1996. godine. Ona takođe ima stariju sestru i mlađeg brata koji se takođe bave manekenstvom. I njihova majka, poreklom iz Holandije, je takođe imala manekensku karijeru.

U pitanju je Bela Hadid!

1 / 7 Foto: Said Elatab/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bela Hadid je rođena 9. oktobra 1996. godine u Vašingtonu. Počela da se bavi manekenstvom 2014. godine. Do sada se 29 puta pojavila na naslovnicama vodećeg modnog magazina Vog, a magazin Tajm je prošle godine proglasio jednom od najuticajnijih osoba na svetu.

Njena sestra Điđi Hadid je takođe stekla internacionalnu slavu putem manekenstva. Pored Điđi, Bela takođe ima i mlađeg brata Anvara i dve starije polusestre sa očeve strane- Mariel i Alanu. Njen otac je poreklom iz Palestine i bavi se nekretninama, dok je njena majka iz Holandije i svojevremeno se bavila manekenstvom.

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/Najžena/Ana Klikovac/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.