MNOGI VERUJU DA JE OVA BILJKA ČUDOTVORNA: Naši STARI smtraju da ona donosi BOGATSTVO U KUĆU
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Kruna VD

morate znati!

MNOGI VERUJU DA JE OVA BILJKA ČUDOTVORNA: Naši STARI smtraju da ona donosi BOGATSTVO U KUĆU

Biljka pahira (Pachira aquatica), poreklom je iz Srednje i Južne Amerike i u svom prirodnom staništu može da poraste i do 17 metara (!).

Objavljeno:

Pahira je jedna od biljaka koja, prema feng šui filozofiji uređenja doma – donosi novac i sreću. U narodu poznatija kao drvo novca, pahira se povezuje sa uspehom, blagostanjem, novcem i srećom.

Biljka pahira (Pachira aquatica), poreklom je iz Srednje i Južne Amerike i u svom prirodnom staništu može da poraste i do 17 metara (!). Međutim, u kućnim uslovima, u saksiji, ova biljka dostiže prosečnu visinu od 60 cm do 1,5 metra.

Cvetovi su bele boje, a pet listova ima jaku simboliku

Njeno stablo podseća na stablo bonsai drveta, jer izgleda kao isprepletan koren, a listovi su jarko zelene boje, tanki i izduženi. Ova biljka cveta, ali se to, nažalost, retko dešava u kućnim uslovima. Cvet joj je bele boje.

Ova biljka veoma je neobična i dekorativna, a i ne viđa se često na našim prostorima, a prema feng šuiju ona simbolizuje dolazak sreće, napretka, uspeha i novca u vaš dom.

Pahira se nikada ne poklanja drugome jer je naviknuta na energiju jedne porodice, zbog čega neće cvetati u novoj kući. Ali, ako biljku ipak poklonite drugome, zauzvrat biste trebali tražiti mali novčić.

Cvetanje pahire kod kuće je toliko retko da se može protumačiti kao znak budućih promena. U svemu ćete imati sreće: novčana situacija će se popraviti, zdravlje će biti dobro, a oni problemi koji vam nisu dozvolili da uživate u životu iznenada će se rešiti.

Prema feng šui verovanju – pet listova pahire simbolišu pet feng šui elemenata: metal, drvo, vodu, vatru i zemlju.

Gde treba držati pahiru

Pahiru možete staviti u bilo koju sobu u kući, međutim, preporučljivo je uzeti u obzir preporuke feng shuija.

Postavljanje pahire pored radnog stola može vam povećati šanse za napredovanje u karijeri, dok pahira u istočnom delu sobe poboljšaće zdravlje članova porodice.

Bonus video:

01:30

ZA OVAJ POSAO VAM NE TREBA NI SREDNJA ŠKOLA, A PLAĆEN JE ODLIČNO! Suvlasnica kompanije: Prijava je jednostavna, potražnja ogromna

(Espreso/Ksrtarica/A.J./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.