STRUČNJAK ZA KUPOVINU SAVETUJE NA KOJIM STVARIMA NIKAKO NE TREBA DA ŠTEDITE: One jeftinije NISU DOBRE kao ove
Kupovina, Foto: Printscreen/Twitter/@garafat87

MORATE DA ZNATE

STRUČNJAK ZA KUPOVINU SAVETUJE NA KOJIM STVARIMA NIKAKO NE TREBA DA ŠTEDITE: One jeftinije NISU DOBRE kao ove

Neki jeftini brendovi vam jednostavno neće dobro raditi posao

Objavljeno:

Ako želite kvalitetnu i pouzdanu proizvodnju, vredi potrošiti više na brendove u okviru određenih kategorija. Ne samo da ćete biti zadovoljniji proizvodom, već ćete dugoročno uštedjeti novac i izbjeći potencijalne popravke i zamjene.

1. Elektronika

Kada kupujete elektroniku, želite da budete sigurni da će trajati.

„Gadžeti nepoznatih brendova se ne drže tako dobro kao popularni brendovi poput Samsunga ili Applea, posebno kada su u pitanju televizori, tableti i slušalice. Kvalitet, stil i izdržljivost su često daleko bolji, tako da je vredno potrošiti više unapred da biste uštedeli više tokom vremena, umesto da stalno prelazite na jeftine verzije“, rekla je stručnjak za potrošače i uštedu novca Andrea Vorč.

Prodavnica
foto: Beta / Miloš Miškov, Instagram / Vestisabac

2. Pelene

Pelene su jedna od kategorija u kojoj najjeftinija verzija može biti velika gnjavaža, piše GoBankingRates. Jeftine pelene ne rade tako dobro kao opcije skupljeg brenda u pogledu upijanja i sprečavanja curenja. Ovo dovodi do izbirljivih beba, više noćnih buđenja i više veša.

3. Odeća za fitnes

Ulaganje u vaše zdravlje može uključivati trošenje više na odeću za fitnes sa poznatim brendovima koja je udobna i napravljena da traje.

Ne samo da su neke od ovih opcija udobnije, već mogu biti i pristupačnije na duži rok jer traju godinama umesto mesecima kao neke jeftine verzije.

4. Deterdžent za pranje sudova

Potrošiti malo više na dobar deterdžent za pranje sudova je pametan potez. Popularni brendovi su izgradili svoju zvezdanu reputaciju zbog izuzetne moći uklanjanja masnoće, a često su njihovi proizvodi napravljeni po formuli koja će koristiti manje deterdženta po pranju, što će vam uštedeti mnogo novca.

5. Gume

Pošto su gume osnova vaše vožnje, utičući na sve, od bezbednosti do performansi, poželećete da investirate u kvalitetne gume brenda. Stručnjaci izdvajaju brendove kao što su Michelin, Bridgestone ili Goodyear.

6. Hrana za kućne ljubimce

I ovde, trošenje više unapred može smanjiti vaše dugoročne troškove ako kupujete od brendova koji koriste visokokvalitetne sastojke.

Kupovina kvalitetne hrane za kućne ljubimce veoma je važna za njihovo zdravlje. Jeftiniji brendovi mogu izazvati probleme sa zdravljem i kožom vaših kućnih ljubimaca, što onda dovodi do dugoročnih zdravstvenih problema.

7. Sladoled

Svaki sladoled može biti donekle dobar, ali neki od skupljih brendova opravdavaju cenu na osnovu vrhunskih sastojaka i boljeg ukusa.

8. Proizvodi za negu kose

Kvalitetni proizvodi za negu kose će dovesti do zdravije, sjajnije i čistije kose. Iako vam jeftini proizvodi za kosu kratkoročno štede novac, verovatno ćete na kraju češće posećivati salon radi ispucalih vrhova i tretmana kose.

9. Toaletni papir

Jeftini brendovi toalet papira mogu biti tanki ili grubi, a dugoročno vam neće uštedeti novac jer će vam uvek biti potrebno više.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Krstarica/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.