OVA BABA IMA 91 GODINU, A KAD VIDITE ŠTA RADI BOLJE OD 20-GODIŠNJAKINJA SKRENUĆETE SA UMA: Od nje NEMA BOLJE u tome
Baka, Foto: Printscreen/X/ betsylou.piano

paŽnja

OVA BABA IMA 91 GODINU, A KAD VIDITE ŠTA RADI BOLJE OD 20-GODIŠNJAKINJA SKRENUĆETE SA UMA: Od nje NEMA BOLJE u tome

Betsi sebe naziva kraljicom glamura, jer je oduvek je volela da se lepo oblači, nosi šljokice, čipku, pliš...

Objavljeno:

Za ovu baku godine su zaista samo broj. Oduševljava ljude svojim izgledom, a posebno svojim igranjem u cipelama sa visokim štiklama. Beti Lu ima 91 godinu i živi u Kaliforniji. Ona i dalje voli da se dotera, obuče minić i visoke štikle. Na svom profilu, na „TikToku“ ima preko 70.000 pratilaca koji se prvo šokiraju kad čuju koliko ima godina, a potom hvale njen izgled, energiju i hrabrost.

Betsi sebe naziva kraljicom glamura, jer je oduvek je volela da se lepo oblači, nosi šljokice, čipku, pliš... Opušteno i samouvereno korača u cipelama sa visokom štiklom, na kojima bi se mnoge mlade devojke ljuljale. Puna je energije, igra, peva i smeje se. Uživa da svira klavir i to često objavljuje na svom profilu.

Ljudi koji pogledaju njene video snimke oduševljeno komentarišu: „Imam 58 godina i ne bih mogla da hodam u tim štiklama i izgledam tako sjajno. Bravo!“, „Vau... Izgleda fantastično... Nema šanse da ima 91 godinu!“, „Ova baka je kraljica, treba znati hodati u tim štiklama! Napred, curo!“.

04:11

BAKA MILENA 60 GODINA NIJE OTIŠLA KOD LEKARA! Nakon pisanja Kurira dobila je veliku pomoć, ali jedna stvar joj MNOGO NEDOSTAJE

(Espreso/Najžena/Vesna Vukadinović/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.