OVA POZA ĆE SIGURNO DOVESTI VAŠU PARTNERKU DO LUDILA: Svakoj ženi je OMILJENA jer uz nju doživi pravi VRHUNAC
Ilustracija, Foto: Profimedia

tako jednoStavno, a čini čuda tamo dole

OVA POZA ĆE SIGURNO DOVESTI VAŠU PARTNERKU DO LUDILA: Svakoj ženi je OMILJENA jer uz nju doživi pravi VRHUNAC

Ako je niste do sad isprobali, učinite to što pre

Objavljeno:

Istraživanje sprovedeno na privatnoj ginekološkoj klinici New H Medical u Njujorku navodi da je misionarska poza sa dodatkom jastuka ispod ženine karlice ključna za dostizanje ženskog orgazma. Ovo istraživanje je potvrdilo najuspešniju pozu za postizanje orgazma putem analize protoka krvi u klitorisu pre i posle se*sa u pet glavnih poza.

Utvrđene činjenice o pozi

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Naučnici su proučavali pet poza, uključujući poze poput "žena gore licem u lice", "sedeća licem u lice", "licem u lice sa muškarcem gore" i "klečeća otpozadi". Rezultati istraživanja su pokazali da se protok krvi u klitorisu povećava nakon odnosa u većini varijacija, osim u klečećoj dogi pozi. Zaključeno je da je misionarska poza sa jastukom ispod ženine karlice najuspešnija u ubrzanju i povećanju protoka krvi u klitorisu.

Zdravstveni aspekt istraživanja

Iako je zanimljivo što su istraživači par, što može izazvati pitanja o njihovom uživanju u se*sualnim eksperimentima, važno je istaći da je ovo istraživanje validno jer se oslanja na naučne metode praćenja protoka krvi u klitorisu, umesto na verbalno potvrđivanje potencijalnog orgazma.

Seks
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Relevantnost istraživanja

Ovo istraživanje se poklapa sa sličnim otkrićima iz drugih studija. Na primer, istraživanje sprovedeno u Češkoj 2020. godine, u kojem je učestvovalo 20.000 heteroseksualnih osoba, takođe je pokazalo da je poza licem u lice efikasna kada je u pitanju ženski orgazam, ali je zaključeno da je najpovoljnija poza zapravo licem u lice sa ženom gore. Ova istraživanja pružaju nova saznanja o seks pozama i njihovom uticaju na ženski orgazam, ali je važno imati na umu da svaka osoba može imati različite preferencije kada je u pitanju intimni život.

BONUS VIDEO

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/Srecnarepublika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.