OVO JE SIN NAJPOZNATIJE LJUBAVNICE MILIJARDERA: Mama zavela OŽENJENOG ČOVEKA, a tek da čujete KO MU JE OTAC (FOTO)
Loren Sančez, Foto: PrintScreen/ Instagram/ laurenwsanchez

OBRATITE PAŽNJU

OVO JE SIN NAJPOZNATIJE LJUBAVNICE MILIJARDERA: Mama zavela OŽENJENOG ČOVEKA, a tek da čujete KO MU JE OTAC (FOTO)

Niko na Instagramu ima oko 25 hiljada pratilaca i samo 13 objava

Objavljeno: 09:16h

Verenica milijardera Džefa Bezosa, iza sebe ima brak sa Patrikom Vajtselom, s kojim je dobila sina Evana i ćerku Elu. Ali mnogi ne znaju da "najpoznatija ljubavnica" ima sina Niku Gonzalesa.

Ko je Nik Gonzales?

Rođen je 12. februara 2001. godine i ima 22 godine. Završio je srednju školu Loyola i navodno je igrao američki fudbal u timu svoje škole, pišu strani mediji. Njegov otac je Toni Gonzalez, sportski komentator i bivši igrač američkog fudbala. On i Lauren zaljubili su se pre više od 20 godina, ali njihova veza nije dugo potrajala, pa su se razišli ubrzo nakon rođenja sina.

Niko je nedavno debitovao na modnoj pisti u Milanu. Nosio je crno Dolce & Gabbana odelo, a snimak sa piste objavila je Lauren.

-Ponosna mama. Bio je takav dar gledati svog sina kako šeta pistom za Dolce & Gabbana u Milanu. Čestitke, ljubavi moja - napisala je.

Niko na Instagramu ima oko 25 hiljada pratilaca i samo 13 objava. Što se tiče njegovog ljubavnog života, šuška se da izlazi s influenserkom po imenu Đinebra.

Na njihovim Instagram profilima može se pronaći fotografija na kojoj poziraju zagrljeni.

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

(Espreso/Najžena/Jelena Vukelić /prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.