OVA DEVOJKA IMA NAJVEĆE GRUDI NA SVETU, 14 PUTA IH JE PUNILA PLASTIKOM: Slika se OBNAŽENA, kad ih VIDITE KRUPNO...
Pejdž Britiš, Foto: Prinstcreen/instagram/paigebritishž

paŽnja

OVA DEVOJKA IMA NAJVEĆE GRUDI NA SVETU, 14 PUTA IH JE PUNILA PLASTIKOM: Slika se OBNAŽENA, kad ih VIDITE KRUPNO...

Manekenka je potrošila neverovatnih 80.000 funti na svoj izgled i sa entuzijazmom se "napunila plastikom" nakon što je do sada 14 puta otišla pod nož

Objavljeno: 08:24h

Pejdž Britiš je potrošila oko 40.000 funti na svoje grudi. Iako tvrdi da uopšte nije zažalila zbog toga, nikada nije mogla da pronađe kupaći kostim koji joj odgovara. Obožava kada ističe svoje impresivne obline u prelepim bikinijama, ali priznaje da je uvek teško pronaći pravi kupaći kostim.

Ova 28-godišnjakinja voli svoje grudi uprkos tome što joj izazivaju bolove u leđima, pa čak i tvrdi da ne može da izađe u grad, a da druge žene nisu ljubomorne na njen izgled.

Manekenka je potrošila neverovatnih 80.000 funti na svoj izgled i sa entuzijazmom se "napunila plastikom" nakon što je do sada 14 puta otišla pod nož. Na društvenim mrežama kako bi podelila svoje muke, Pejdž je podelila svoju fotografiju u bikiniju i rekla:

- Ovo se dešava kada bikiniji dolaze samo u kompletu tako da donji deo odgovara, a gornji deo... pa, zar ne?

Čini se da njeni pratioci vole objave koje deli sa njima, te svaka prikupi bar 16.000 lajkova. Takođe, u jednoj objavi, pitala je svoje pratioce da li bi išli u spa sa njom.

"Fantastična", "Prelepo lice", "Mnogo si slatka", "Predivna", "Naravno da da!", komentarisali su.

Pejdž tvrdi da joj druge žene zavide na njenim velikim grudima - koje su duplo veće od britanskog proseka – ali ne dozvoljava da negativni komentari utiču na nju.

- Oni su samo ljubomorni. I sama se oblačim prilično skromno, ali ne mogu da pobegnem od osuđujućih pogleda i buljenja. A ljudi koji imaju hrabrosti da to kažu (zli komentari) na mreži pitaju "Šta si to uradila?" i kažu zgroženi su, ali hejtera će uvek biti i ne brinem se da ću nekoga uvrediti. To je kao zavisnost. Zbog veličine grudi, leđa me bole, ali u mojim očima, sve je vredno toga - zaključila je ona za "Miror".

02:55

DEKOLTE DO PUPKA I GRUDI NA IZVOLTE! Sara Reljić u barbi haljini svakog muškarca OBUZELA: Samo sam htela da bacim akcenat na OVO

(Espreso/republika/Nevena Jakovljević/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.