AKO ČUJETE SVOJE IME U SNU, PODSVEST VAM ŽELI REĆI VRLO BITNU STVAR: Nimalo nije NAIVNO, poslušajte ovo
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

AKO ČUJETE SVOJE IME U SNU, PODSVEST VAM ŽELI REĆI VRLO BITNU STVAR: Nimalo nije NAIVNO, poslušajte ovo

Simbolika može biti da stvarni glas koji zovete je ustvari vaše ime, ako ga prepoznate, može vam pomoći da odredite pravo značenje sna.

Objavljeno:

Naučno je dokazano da svi sanjaju, pa čak i kada se ne sećate sna, to ne znači da niste sanjali. Snovi su oduvek fascinirali ljude, zato su i proučavani iz naučne i duhovne perspektive da bi se razumelo šta zaista znače.

Šta znači kada čujete svoje ime u snu?

Entoni Robak, vlasnik bloga Dreamfull Sweett proučavao je san i snove, napisao je u članku o tome zašto ljudi čuju svoja imena u snovima, poručuju sa sajta Catine ro. Prema njegovim rečima, čuti svoje ime u snu može biti povezano sa brigama koje imate. Takođe, tvrdi da ime u snu može biti povezano i sa odlukom koju morate da donesete. Ponekad čuti svoje ime ima veze sa onim što mislite o sebi.

Na primer, možete čuti svoje ime ako pokušavate da unesete izmene da biste zadovoljili drugu osobu. Međutim, može da bude i obrnuto. Robak takođe navodi da se „vaše ime može pojaviti u snu kao oblik ohrabrenja ili saglasnosti iz vašeg uma da morate ostati verni svojim vrednostima u životu.

Takođe podržava ideju da čuti svoje ime u snu može da bude poruka voljene osobe koja je preminula, ali se mora uzeti u obzir i kontekst u kojem se to ime izgovara. Ako se doziva ime, onda se kaže da vaša podsvest verovatno pokušava da vas natera da nešto razumete.

Simbolika može biti da stvarni glas koji zovete je ustvari vaše ime, ako ga prepoznate, može vam pomoći da odredite pravo značenje sna.

Stres, San, Spavanje, Umor
foto: Profimedia

Šta je hipnagogija?

Povremeno možete čuti svoje ime pre nego što zaspite, i tada počinjete da sanjate. Ovo je verovatno zbog hipnagogije, prelaznog stanja svesti između budnosti i sna.

Snovi mogu da utiču na kvalitet spavanja. Veoma je važno da imate zdrave navike kako biste izbegli košmare.

Kvalitet sna je veoma važan za pravilno funkcionisanje tela. Ako se ne odmorite i ne naspavate dovoljno, sve aktivnosti tokom narednog dana mogu da trpe.

03:33

SAVETI STRUČNJAKA ZA ČUVANJE IMUNITETA TOKOM ZIME! Tri do četiri sata pred spavanje NE RADITE OVO, a ujutru UVEDITE OVAJ RITUAL

(Espreso/blic žena/Iris Krdžić/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.