VRELA DANIJELA SE PRESELILA U DUBAI PA OTKRILA GROZNU STVAR KOJU ŽENE RADE MUŠKARCIMA: Vrlo su DIVLJE NEPRIJATNO JE
Danijela o Dubaiju, Foto: Printscreen/Tiktok/cidanni82

PAŽNJA

VRELA DANIJELA SE PRESELILA U DUBAI PA OTKRILA GROZNU STVAR KOJU ŽENE RADE MUŠKARCIMA: Vrlo su DIVLJE NEPRIJATNO JE

I dok većina na mrežama priča o pozitivnim stranama svakodnevice u Dubaiju, jedna atraktivna Britanka nedavno je otkrila koja je to najveća mana života u ovom dalekom gradu

Objavljeno: 07:07h

Čini se da je Dubai najpopularnija zemlja na svetu - ne za odmor, već za selidbu i početak novog života. Beskrajne mogućnosti, nevezane za stepen obrazovanja ili radno iskustvo, luksuz na svakom koraku, neoporezivanje na platu, miks kultura, ali i topla klima očito iz dana u dan mame sve više ljudi, a o tome svedoči i činjenica da hešteg #movingtodubai na društvenoj mreži TikTok ima oko 90 miliona pregleda!

I dok većina na mrežama priča o pozitivnim stranama svakodnevice u Dubaiju, jedna atraktivna Britanka nedavno je otkrila koja je to najveća mana života u ovom dalekom gradu.

Ona je prodala svoj kozmetički salon u Velikoj Britaniji, i trenutno je u potrazi za stalnim smeštajem za svoju porodicu. Na TikToku je objasnila i zašto se opredelila za ovu odluku, s obzirom da je prilično dobro živela i u svojoj domovini: "Bezbedno je, čisto je, lepo je, vreme je dobro, ovde radi najbolje osoblje na svetu. Svi su jednostavno srećni. Koji god posao da rade, srećni su. Čistačica je zadovoljna, konobar je srećan, svi su srećni".

Novak Đoković, Dubai
foto: Profimeida

No, Danijela je upozorila sve koji nameravaju da se presele u Dubai i na jednu neočekivanu neprijatnost o kojoj niko ne govori. Naime, ona tvrdi da ljudi koji su u vezama tamo "nisu sigurni".

"Ovde postoji samo jedna loša stvar, jedva stvar koja ovde nije bezbedna, a to je tvoj muškarac. Žene su ovde divlje, stvarno divlje. Zato se čuvajte", rekla je ova crnka.

Snimak je izazvao veliku pažnju i burne reakcije, a u komentarima su žene ostavljale svoja iskustva, tvrdeći da u Dubaiju živi previše atraktivnih žena, uporedivši ga sa "prodavnicom slatkiša za muškarce".

00:08

DARA ZAPALILA U DUBAI, UŽIVA ZA SVE PARE: Pevačica se pohvalila POGLEDOM od kog staje dah, i raskošnom TRPEZOM u hotelu! (VIDEO)

(Espreso/Blic žena/Stefana Pavlović /Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.