OVO SU NAJNEVERNIJI PARTNERI KOJE MOŽETE IMATI U ŽIVOTI: Prevariće vas DOK TREPNETE - za njih ništa nije sveto
Ilustracija, Foto: Profimedia

ajooj!

OVO SU NAJNEVERNIJI PARTNERI KOJE MOŽETE IMATI U ŽIVOTI: Prevariće vas DOK TREPNETE - za njih ništa nije sveto

Varanje može značiti različite stvari različitim ljudima

Objavljeno:

Obično je to kada jedan partner naruši poverenje svog partnera upuštajući se paralelni odnos, što najčešće dovodi do rasula.

Ljudi varaju iz mnogih razloga - nezadovoljnost u vezi, traženje novih iskustava, problem nesigurnosti, želja za osvetom ili odljubljivanje. Ali bez obzira na razlog, uvek se završi neredom.

Da bismo se pripremili za stvarnu mogućnost i izbegli da nam se to dogodi, važno je da naučimo uobičajene crvene zastavice , koje ukazuju da će neko prevariti.

Vaga

Kao veoma društveni, šarmantan znak, Vage su privučene privlačnošću romantike i flerta. Često su rastrzani između svoje želje za nezavisnošću i potrebe za društvom, što ih može učiniti sklonijim varanju u teškim vremenima u vezi.Kao najkoketniji znak zodijaka, Vage mogu flertovati ili čak juriti nekog drugog ako se ne osećaju cenjeno u svojoj trenutnoj vezi.

Prevara
foto: Rafal Strzechowski / Free / Profimedia

Lav

Lavovi su obično lojalni i odani partneri. Oni uživaju u odnosima, i napreduju u strastvenom i dinamičnom okruženju. Međutim, njihova potreba za pažnjom ponekad može da ih nadvlada, navodeći ih da traže divljenje od nekoga izvan veze. Lavovi su takođe veoma strastveni i vole uzbuđenje zavođenja. Iako ovo može biti velika prednost u njihovoj vezi, takođe ih može odvesti na put iskušenja.

Strelac

Ovi slobodoumni avanturisti žude za promenom i istraživanjem, tako da mogu biti u iskušenju da odu od veze ako počne da se oseća previše rutinski ili stagnirajući. Oni uživaju u flertovanju i stvaranju novih veza, što ih može dovesti u nevolje. Strelci obično imaju širok krug prijatelja i obožavatelja, pa je verovatnije da će stvari odvesti dalje od drugih znakova. Oni takođe mogu biti neodgovorni u svojim odlukama, što ih čini sklonijim impulsivnim potezima koji bi mogli da povrede njihovog partnera.

Poligamija, Prevara, Odnos, Mušakarac
foto: Profimedia

Ovan

Ovaj strastveni znak je vođen intenzivnim emocijama i impulsima, što može dovesti do nepromišljenog ponašanja. Takođe su poznati po svom vatrenom temperamentu i nezavisnom karakteru, što ih čini verovatnije da će se ponašati u vrućini trenutka. Ovan se može okrenuti varanju kao načinu da se izbori sa dosadom ili nemirom u vezi. Ako se ne osećaju izazvano ili uzbuđeno od strane svog partnera, možda će potražiti uzbuđenje negde drugde.

Blizanci

Horoskopski znak koji će najverovatnije prevariti u vezi su Blizanci. Oni su majstori prerušavanja i lako mogu da izmaknu sa nekoliko belih laži. Blizanci vole da istražuju i eksperimentišu, pa mogu tražiti raznolikost u spavaćoj sobi ili van nje. Takođe su veoma nezavisni i žude za slobodom, zbog čega je veća verovatnoća da će zalutati.

BONUS VIDEO

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/srbijadanas/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.