VLASNICA FIRME ZA ČIŠĆENJE OTKRILA EFIKASNU CAKU ZA SKIDANJE BUĐI: Jeftino rešenje koje će DUBINSKi sve skinuti
Ilustracija, Foto: Profimedia

Genijalno

VLASNICA FIRME ZA ČIŠĆENJE OTKRILA EFIKASNU CAKU ZA SKIDANJE BUĐI: Jeftino rešenje koje će DUBINSKi sve skinuti

Lisa se bavi čišćenjem skoro deceniju i vlasnica je firme za održavanje stambenih objekata CleanHappyCo

Objavljeno:

Devojka, koja iako mlada, već ima svoju firmu za profesionalno čišćenje kaže da je najveća greška koju susreće u svojoj profesiji to što ljudi koriste izbeljivač kako bi se rešili buđi u kupatilu te otkrila da postoji mnogo efikasnije rešenje.

Lisa je u videu kojeg je objavila na svom TikToku objasnila da se izbeljivač treba koristiti samo za uklanjanje buđi s „neporoznih površina“ što ga čini beskorisnim za tuševe.

„Većina tuš kabina ima fuge, koje su porozne“, rekla je.

Lisa je istakla da će izbeljivač delovati samo kao „flaster“, a buđ će se vratiti u mnogo gorem obliku nego pre, prenosi net.hr.

@cleanhappyco How to kill mold in your shower! I’ve previously recommended vinegar but hydrogen peroxide is safer on your grout! #killingmold #showercleaningtips #removingmoldfromshower #mold #hydrogenperoxide ♬ original sound - CleanHappyCo

„Izgledaće kao da je buđ nestala nekoliko minuta nakon što je poprskate, ali izbeljivač zapravo samo gura tu buđ dublje u površinu i vratiće se još gora“, opomenula je.

Međutim, postoji prirodno i puno bolje rešenje za čišćenje buđi u tuš kabini, a to je apotekarski hidrogen.

„Uzmite malo hidrogena, potpuno natopite to područje i ostavite da odstoji najmanje deset minuta. Ako imate posla sa vertikalnim površinama, upotrebite bocu s raspršivačem i prskajte 10 minuta kako se ne bi osušilo“, rekla je Lisa.

Ako se želite zauvek rešiti buđi, blaznice vate namočite u hidrogen i ostavite ih na površini koju je zahvatila buđ.

BONUS VIDEO

00:11

TIK TOKERKA OTKRILA TRIK ZA ČIŠĆENJE TOSTERA! Mnogi nisu mogli ni da zamisle da je ovako JEDNOSTAVNO, evo u čemu je caka! VIDEO

(Espreso/krstarica/D.R./prenea T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.