MUŠKARAC OTKRIO NAJVEĆI FETIŠ JAČEG POLA, PA ZGRANUO SVE ŽENE: Užasno ih UZBUĐUJE -ne diraju taj tela deo TEK TAKO
Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

auuu!!!

MUŠKARAC OTKRIO NAJVEĆI FETIŠ JAČEG POLA, PA ZGRANUO SVE ŽENE: Užasno ih UZBUĐUJE -ne diraju taj tela deo TEK TAKO

O fetišima se često govori u negativnom kontekstu, a mnogi stručnjaci su istakli da su oni bitan faktor se**ualne komunikacije, uzbuđenja i zadovoljstva

Objavljeno:

Jedan muškarac se anonimo obratio poznatoj američkoj psihoterapeutkinji Pameli Stivenson Konoli koja je specijalizovana za lečenje se**ualnih poremećaja. Muškarac je istakao da ima fetiš na stopala. Kada je odlučio da to otkrije ženi, shvatio je da je napravio grešku.

"Svojoj supruzi sam uvek radio masaže stopala i ona je uživala u njima. Ipak, otkako sam priznao da imam fetiš na stopala, stvari su se promenile. Do tada mi ih je sama nudila i ja bih ih masirao. Čini mi se da, onog trenutka kada sam priznao da sam uživao u tome, ona se potpuno povukla", napisao je muškarac i dodao:

Seks, Intimni odnosi
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

"Ovo ne bi bilo važno da je sama bila otvorena i iskrena. Smeta mi što je odjednom 'podigla zid'. Masiranje njenih stopala za mene je bio način da se povežemo. Ovaj fetiš ne može da nestane kod mene i ja to ne želim. Dosadno mi je da intimni odnos uvek bude pod njenim 'uslovima'. Dosadilo mi je što sve što radimo, radimo onako kako ona želi", napisao je muškarac.

Pametla Stivenson Konoli je dala odgovor. "Ukorenjeni fetiši retko mogu da se zanemare ili iskorene. Bez razumevanja ili podrške i dalje će vam to smetati. Ponekad je partnerovo izbegavanje ili povlačenje zasnovano na nedostatku informacija ili strahu da nisu u potpunosti cenjeni. Vaša žena može da se oseća čak i nelagodno ili zbunjeno zbog vašeg osećanja dok joj masirate stopala", napisala je Pamela i savetovala:

"Pokušajte da razgovarate iskreno i ljubazno sa njom i pronađite načine da joj pomognete da razume vaše potrebe, a istovremeno učinite da se ona oseća voljenom i cenjenom. Ona ima svoje potrebe, pa pitajte šta možete da učinite da joj pružite zadovoljstvo. Odnos na duže staze između parova sa različitim se**ualnim interesovanjima često se zasniva na sposobnosti pregovaranja o zadovoljstvu, tako da nijedan od partnera ne bude zapostavljen", napisala je psihoterapeutkinja.

BONUS VIDEO

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/Mondo/T.V./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.