POZNATA BRINETA SE SLIKALA POLUGOLA, A ONDA JE SEVNUO ODVRATAN DETALJ: Prizor tera na POVRAĆANJE, da li je REALNA?
Hale Beri, Foto: Instagram

odvratno

POZNATA BRINETA SE SLIKALA POLUGOLA, A ONDA JE SEVNUO ODVRATAN DETALJ: Prizor tera na POVRAĆANJE, da li je REALNA?

"Je li moguće da ne vidite ovo na slici?", "Hale je jedna od najljepših osoba na svijetu, ali ovo je jednostavno užasno,", "Mogla je da izreže ovo sa fotografije", samo su neki od komentara ispod objave

Objavljeno:

Fotografija koju je Hale Beri podelila sa više od 8.3 miliona pratilaca na Instagramu privukla je pažnju iz neobičnog razloga. Oskarom nagrađena glumica pozirala je bosa u bikiniju usred ogromnog kamenja na nepoznatoj lokaciji koja izgleda kao pustinja.

Slika, koja je prikupila više od 148.000 lajkova, izazvala je nagađanja brojnih pratitelja da su bosa stopala zvezde u neposrednoj blizini hrpe izmeta. Jedan je korisnik upitao: "Šta je to pored tvojih stopala?", dok je drugi rekao: "Jesam li ja jedini koji vidi šta vidi?"

"Je li moguće da ne vidite ovo na slici?", "Hale je jedna od najljepših osoba na svijetu, ali ovo je jednostavno užasno,", "Mogla je da izreže ovo sa fotografije", samo su neki od komentara ispod objave.

Hale je odgovorila jednom od komentatora koji je pitao zašto je objavila sliku. Ona je napisala: "Zašto ne? Tako je kako je". Kasnije je rekla da zbog lokacije nije verovatno da je izmet bio od osobe: "Mogu reći da je to bilo od divlje životinje."

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/Najžena/Olja Jelić/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.