MUČE VAS URASLI NOKTI? Na OVAJ jednostavan način olakšajte bol i rešite problem!
Foto: TGPhoto / Alamy / Alamy / Profimedia

promo

MUČE VAS URASLI NOKTI? Na OVAJ jednostavan način olakšajte bol i rešite problem!

Sada ipak postoji rešenje, a sve to možete kod kuće da uradite

Objavljeno: 15:02h

Oni koji muku muče sa uraslim noktima vrlo dobro znaju kako to može da bude neprijatno. Pogotovo u zatvorenoj obući ta bol može da bude neizdrživa. Plašite se i da odete kod kozmetičara, a ne usuđejete se sami da iseče nokat. Sada ipak postoji rešenje, a sve to možete kod kuće da uradite. Nabavite ulje za urasle nokte i otarasite se bola i ovog neprijatnog problema!

ulje za urasle nokte
foto: promo

Ulje za urasle nokte pruža bogatu ishranu noktima, a time pomaže pri poboljšanju nepravilnosti, promeni boje i pojave uraslih noktiju. Nakon korišćenja, nokti će postepeno povratiti glatki sjaj. Ulje ublažava bol, dezinfikuje i omekšava nokte na nožnim prstima. Koje su funkcionalnosti ovog ulja:

⦁ Poboljšava zdravlje noktiju: Tretman za omekšavanje noktiju pomaže omekšavanju ukorenjenih noktiju i tkiva žuljeva, sprečava urastanje noktiju, olakšava skraćivanje i podržava zdravo obnavljanje i ispravljanje noktiju.

⦁ Podstiče brže zarastanje: Silikonski čepovi za prste štite nokte od žuljeva, plikova i iritacija prilikom hodanja. Ovi čepovi olakšavaju noktima da se oporave nakon uklanjanja nokta ili korišćenja sredstava za uklanjanje uraslih noktiju.

⦁ Pogodno za kućnu upotrebu: Jednostavno nanesite kapljice na zahvaćeni prst sa aplikatorom svakodnevno dok nokat ne može lako da se ukloni i odseče. Kapljice omekšavaju i umiruju nokte za lako uklanjanje noktiju kod kuće.

⦁ Pogodno za sve uzraste: Efikasno ublažava bol od uraslih noktiju, sigurno je za nokte i neće izazvati dodatnu iritaciju. Koristi odabrane prirodne sastojke kako bi se osigurala sigurnost i efikasnost za sve uzraste.

⦁ Može duboko popraviti oštećene nokte, omekšati kutikulu i nežno eksfolirati kožu, bez oštećenja površine noktiju, čuvajući ih u prirodnom, glatkom i zdravom sjaju.

ulje za urasle nokte
foto: promo

Ulje za urasle nokte možete poručiti OVDE po ceni od 890 rsd, a možete i pozvati 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.